一個字....臭

收藏  |  訂閱
31  3.0k

一個字....臭

我同我E家條女都有成6~7次 LA>..
但次次佢下體都好臭........試過沖涼~但都會有味...
又唔知點同佢講~成日都搞到我無灑feel">..
有次試過唸住入~但佢戈陣味一傳到我個鼻之後....
真係馬上無灑feel....有無人可以99我:smile_27:

引用:
原帖由 pk02415686 於 2009-6-20 09:40 PM 發表 查看引用來源
但次次佢下體都好臭........試過沖涼~但都會有味...
真係馬上無灑feel....有無人可以 ...
叫佢平時食d清淡既野會好d..唔得就要睇e生啦

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-6-20 09:43 PM 發表 查看引用來源
叫佢平時食d清淡既野會好d..唔得就要睇e生啦
好彩我老婆成身都好香!:smile_o01:

引用:
原帖由 devil_popo 於 2009-6-20 09:45 PM 發表 查看引用來源

好彩我老婆成身都好香!:smile_o01:
o椰~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-6-20 09:46 PM 發表 查看引用來源
o椰~~~:smile_o05:
我果晚陪完妳之後第二日成日都係自己身上面聞到妳D香味!:smile_o05:

引用:
原帖由 pk02415686 於 2009-6-20 09:40 PM 發表 查看引用來源
真係馬上無灑feel....有無人可以 ...
有D人天生有,
我嗅到重興奮啊
嗅嗅下就慣喇
到時唔 唔舒服.:smile_30:

引用:
原帖由 devil_popo 於 2009-6-20 09:48 PM 發表 查看引用來源

我果晚陪完妳之後第二日成日都係自己身上面聞到妳D香味!:smile_o05:
真係架:smile_14:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-6-20 09:51 PM 發表 查看引用來源
真係架:smile_14:
講真架!:smile_o05:

好彩我老婆成身都好香!:smile_o09:

其實樓主係唔係想搵個藉口飛佢呢???

前往最後回覆