大力渣波問題?請女士們解答

收藏  |  訂閱
9  1.9k

大力渣波問題?請女士們解答

點解我次次對住d女,我大力渣佢對波,我冇用手指甲,但佢都話痛。

但我係討論區見d女士說比人渣波會高潮好舒服

我想問妳們究竟是舒服或真的會痛?

引用:
原帖由 efgnksysk 於 2009-6-13 05:37 PM 發表 查看引用來源
點解我次次對住d女,我大力渣佢對波,我冇用手指甲,但佢都話痛。

波係要撫摸唔係渣!!!!!
你以為係渣奶

引用:
原帖由 tamako_egg 於 2009-6-13 05:42 PM 發表 查看引用來源

你以為係渣奶
岩!你叫我渣,我都唔鐘意渣,我鐘意撫摸

引用:
原帖由 tamako_egg 於 2009-6-13 05:42 PM 發表 查看引用來源

你以為係渣奶
原來如此,哪我想問各位男士,你們要大力渣和撫摸哪樣較興奮?

我係咪一個比較特別的男士,大力渣我先會興奮,撫摸不太會興奮

引用:
原帖由 efgnksysk 於 2009-6-13 05:37 PM 發表 查看引用來源

提醒樓主一句...乳房係敏感度好高的部位...
  而每人所能承受力度不同:smile_14:...當你聽到女伴話痛...
咁咪細力啲:smile_35:   ... 請記住女人要黎錫架

引用:

唔好咁大力呀!!輕手d唔好咁肉緊喇!!
真係會痛架.. 波波入面有乳線.. 渣大力d都會痛架!!:smile_o03:
撫摸同掃佢, 都會令到佢痕癢, 好想要!!

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-6-13 09:35 PM 發表 查看引用來源

唔好咁大力呀!!輕手d唔好咁肉緊喇!!
真係會痛架.. 波波入面有乳線.. 渣大力d都會痛架!!:smile_o03:
撫摸同掃佢, 都會令到佢痕癢, 好想要!!
愛撫乳房, 強項呀!!!!

你大力揸自己條野..試下

咁都問, 痴線架. 大力渣就緊係痛啦

要仔既女係有,sm蕩妺井未煲專要仔大力啜/渣/咬/摸波波,做齊呢幾樣淫妺high到爆: :smile_46:

前往最後回覆