上一頁下一頁
發新話題

正場SPA尋歡特輯!

收藏  |  訂閱
169  35.1k

正場SPA尋歡特輯!

特輯說明:

小弟於正場SPA經歷了一段時間,累積了一o的經驗,今日決定開Post同各師兄分享一下!
但事先講明,小弟分享o既經歷每次消費都差唔多成千蚊,不喜勿小!
我都知成千落樓真係有o的甘,真正邪場已經可以玩咩都得,我個人覺得:

以唔使10倍o既價錢,可以享用到靚10倍o既環境,
好10倍o既服務,訓舒服10倍o既床,
食好味10倍o既食物,摸呢清潔10倍o既女,
最緊要係:有10倍o既安心!
我寧願俾呢5至6倍o既錢~

而且正場始終好多基本野都好好多,可以同細佬舒舒服服噗完再開心下,真係非邪場可以比美!

所謂SPA過程:
1.沖身
2.磨沙
3.沖身
4.泡浴
5.沖身
6.推油
7.細佬排毒
8.沖身

說明完畢~正式開始分享!~

正場:水景雲天

交通:**(只係皇崗有車接送,自己係唔會識去)
基本環境質素:*****(因為始終係新場)
基本設備質素:****
基本服務質素:****

SPA環境質素::smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女外觀::smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女技術::smile_47: :smile_47:
SPA女女服飾:圓領衫長運動褲
SPA最正特色:冇咩特色,唯一係咩都新

SPA個人經驗:第一次去水景雲天就試SPA,記得女女好努力Sell我,而且睇落又唔錯就一於去試,入到去SPA區,見到其他技師樣都OK,有o的身材都幾勁。可惜就係冇咩驚喜服務,都係做完基本野之後就幫細佬排毒,整個過程都舒服,不過就...即係冇咩野咁囉~

正場:678

交通:****(只係皇崗有車接送,自己坐MTR一出就見到)
基本環境質素:****
基本設備質素:***
基本服務質素:*****(講明做前列線按摩,有個靚女會有好介紹)

SPA環境質素::smile_47: :smile_47:
SPA女女外觀::smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女技術::smile_47:
SPA女女服飾:圓領衫長運動褲
SPA最正特色:門外會睇到入黎...

SPA個人經驗:678成個場其實OK,但SPA真係唔得,特別係門外面竟然睇到入面!真係想玩多o的都唔得!雖然個靚女咨客會同你好好介紹做前列線按摩邊條女好,而且仲有得睇住電腦揀,但好多時都貨不對版,我試過幾次都要換,反而個靚女咨客真係仲靚過哂佢地,所以我做SPA一定唔會再去678。

正場:金冠假日

交通:**(皇崗羅湖都有車接送,自己係冇可能識去)
基本環境質素:****
基本服務質素:*****

SPA環境質素::smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女外觀::smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女技術::smile_47: :smile_47:
SPA女女服飾:V領衫長運動褲
SPA最正特色:女女多選擇

SPA個人經驗:由於地理位置較差,去既人唔多,自然女都多o的揀,呢女女都OK靚,但技術就冇咩大分別,可以摸下玩下,浸浴個時條女好好咁幫你沖下身,按摩下又玩下細佬,感覺幾好,而且房都OK大,幾舒服。

正場:水都

交通:****(皇崗羅湖都有車接送,自己坐MTR都去到)
基本環境質素:*****
基本設備質素:*****
基本服務質素:***(呢女冇咩笑容)

SPA環境質素::smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女外觀::smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女技術::smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女服飾:V領衫長運動褲
SPA最正特色:按摩細佬技術真係一流!

SPA個人經驗:水都真係唔同o的!先要講間房,係超大間,大到入面竟然可以有一座假山,感覺已經係超享受!我沖身時佢又好識做,自己黎幫我沖,直情係好似睇緊日本AV咁,有條靚女幫你洗細佬,仲話我細佬都幾健康丫~而且按細佬手法,真係試咁多次最一流既一次,個種舒服既感覺係其他場完全搵唔到!另外個次條女都同我玩得好High,佢連衫都除埋!!!總之就正!係我玩咁多場咁多次,最正既一次,但當然都係最貴既一次~不過值得,再有錢會再去!

正場:水立方

交通:*****(皇崗羅湖都有車接送,未出福田關口都已經見到門口)
基本環境質素:*****
基本服務質素:*****

SPA環境質素::smile_47: :smile_47: (房間太細)
SPA女女技術::smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
SPA女女服飾:V領,仲要著裙!
SPA最正特色:百摺裙技師,無限吸引...

SPA個人經驗:其實去左水立方幾次,之前都有出過Post,今次終於試左SPA,因為見到唯一一間著裙SPA師,冇可能唔試啦!房間真係細得有o的過份,設備有齊但係咁多場中最細SPA房o既一間。以為邪場先有著裙技師啦,點知佢地SPA師就係著黑色百摺短裙,仲要個V領都幾Deep下!當然小弟唔會放過所有裙下搜索既機會啦,一邊按我,我一邊搜,全冇格手,間唔中又搜下V領位,一樣歡迎!而且唔知係咪我個次條女玩得放,佢按細佬個時竟然主動訓o係我身邊,同邪場一樣,一邊按我一邊叫,我真係以為自己去左機場呀!細佬當然排毒成功啦!嘩~真係估唔到!

回覆 1# 的帖子

SPA ... 唔會試啦 !!!:smile_03:

其實你想講咩呢..都唔係好明...@@

SPA, no way for me la as it is too expensive and I can't afford it.

最腩憎打支:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆