上一頁下一頁
發新話題

女朋友俾我大戰一場

收藏  |  訂閱
187  60.3k

女朋友俾我大戰一場

上星期,我買左個手銬返黎,
但我唔話俾我女朋友知,
係呢度講下我女朋友先,
佢係一個OL,平時都會著成套黑色OL裝返工,
星期六晚,我女朋友放工,夜晚一返到屋企,
佢見我唔到,佢放底手袋後,我即刻撲出黎
用買返黎既手銬,鎖住佢雙手,之後佢大叫唔好,我都唔理佢,
佢想掙扎,kaka.....佢更係解唔開啦,條key我收埋左,
最後,當然鎖住佢雙手情況下,同佢大戰左一場啦,我同佢都勁high
大戰完一場後,佢成身都冇晒力,大家休息左一場後,
佢叫我解開佢手銬,佢俾去換衫,我心諗,當然唔會咁快放過佢啦
我呃佢,包起佢上張床度,之後去拎key,hehe....我解開佢一隻手時,
即刻鎖住佢係床頭,再拎第二個手銬出黎,再銬住佢另一隻手係床頭
咁樣,佢就大字形咁訓左係張床度,我就可以為所欲為啦
因為我未回氣,所以去左沖涼,我女朋友當然鎖住係張床度,冇得甩身:smile_47:
沖完涼之後,回左氣,再黎仆佢一鑊,佢又係勁high啦
大戰多一場後,我真係冇力啦,結果訓左係佢心口
佢都係叫我放開佢,我當然唔放啦:smile_47:
結果佢要鎖住佢成晚,一齊睇電視,我仲餵佢食野先:smile_15:  
最後第二朝,因為我地要出街,我先放開佢,
呢一晚,完全滿足晒我既征服感

唔理留左cm支持下先

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-6-9 12:47 AM 發表 查看引用來源
唔理留左cm支持下先
hehe....仲有星期日晚
反應好的話,再出尋晚發生既post

有強姦feel...好正咁bor:smile_o05:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-6-9 12:52 AM 發表 查看引用來源
佢開頭反抗得好勁,要我放佢
但佢雙手俾鎖住,掙扎唔到:smile_o01:

引用:
原帖由 big_student 於 2009-6-9 12:46 AM 發表 查看引用來源
上星期,我買左個手銬返黎,
但我唔話俾我女朋友知,
係呢度講下我女朋友先,
佢係一個OL,平時都會著成套黑色OL裝返工,
星期六晚,我女朋友放工,夜晚一返到屋企,
佢見我唔到,佢放底手袋後,我即刻撲出黎
用買返黎既手 ...
咁都得??

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-6-9 12:52 AM 發表 查看引用來源
你鐘意比人強x架:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

咁都比你諗到
我都想玩下:smile_o12:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-6-9 12:53 AM 發表 查看引用來源

你鐘意比人強x架:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
依d係幻想黎啫:smile_13:

引用:
Bonnie妹妹,妳引死我:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆