射~~~

收藏  |  訂閱
17  992

射~~~

小女未試過男友射精射落個口到....如果射係個口到..係咩野味架?...會唔會好難食架..?..
仲有...點樣先知道自己妹妹窄唔窄呀?...

引用:
原帖由 Cat_Cat 於 2009-5-31 03:39 PM 發表 查看引用來源
小女未試過男友射精射落個口到....如果射係個口到..係咩野味架?...會唔會好難食架..?..
試下咪知囉

要問你bf喎

一係比第二個男人試囉:smile_45:

咁都問得出口既:smile_39:

引用:
原帖由 Cat_Cat 於 2009-5-31 03:39 PM 發表 查看引用來源
兩樣都要自己試下呢

試下咪知囉:smile_15:

引用:
正常應該係冇味架....除非個男係同你攪之前食過d濃烈架食物...咁崶有可能係有味喇.....
妹妹窄唔窄...就要睇你係咪成日同人做囉.....做得多就自然鬆d....
加上睇你有冇同紆妹妹做下收陰運動喇.....咁會令妹妹冇咁鬆....
你亦都可以問下你對手~~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-5-31 03:47 PM 發表 查看引用來源

正常應該係冇味架....除非個男係同你攪之前食過d濃烈架食物...咁崶有可能係有味喇.....
妹妹窄唔窄...就要睇你係咪成日同人做囉.....做得多就自然鬆d....
加上睇你有冇同紆妹妹做下收陰運動喇.....咁會令妹妹冇 ...
你太認真答佢啦:smile_39: 佢又出第二個post啦...似搵仔多呀:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-5-31 03:47 PM 發表 查看引用來源

加上睇你有冇同紆妹妹做下.....咁會令妹妹冇 ...
高人夢夢....請指教...

窄唔窄好難講喎!等我幫妳試吓話妳知:smile_47:

引用:
你可以問你bf or
搵我幫下手。
我試完話你知!

咸咸地好似食思覺脫魚肝油  :smile_46:

前往最後回覆