上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

年齡: 18-99:smile_40:

小鬼徵你入嚟吹吓水~
希望入嚟既人都開開心心~:smile_30:
大家可以係樹傾乜都得架~

傾熟咗既, 可以一齊出去玩吓..飲吓酒架~

本館現增設大量職位, 等大家可以過癮吓~:smile_o01:

夜遊館索爆美艷管理員~~~辦公室小妹(小妹)
夜遊館超強保安員~~~yy5594(yy)
夜遊館精靈俏秘書~~~miss_water(水水)
夜遊館心事輔導專員~~~stout(阿東)
夜遊館小食部主廚~~~hotfeel(熱感)

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 12:41 AM 發表 查看引用來源

小鬼徵你入嚟吹吓水~
傾熟咗既, 可以一齊出去玩吓. ...
hello...:smile_o09:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 12:41 AM 發表 查看引用來源

小鬼徵你入嚟吹吓水~
傾熟咗既, 可以一齊出去玩吓. ...
我入小鬼:smile_o06:

入左先講:smile_o05:

報到~~:smile_o12:

引用:
原帖由 stout 於 2009-5-29 12:41 AM 發表

我唔夠膽玩你~~~我都係新仔:smile_o06:
真係叫你東哥呀!你下下想玩死我咩!
我都係吹水姐..........:smile_o16: :smile_o16:

老闆好多人問我係唔係真係做保安.......
睇黎你要講清楚先得......

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 29/5/2009 00:42 發表 查看引用來源

hello...:smile_o09:
halo~:smile_o09:

入一入.....................:smile_38:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 12:42 AM 發表 查看引用來源
入左先講:smile_o05:
點呀水水....尼度係唔係好傾好多呀............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆