上一頁下一頁
發新話題

黑絲長安報告-CA東豪

收藏  |  訂閱
86  7.6k

黑絲長安報告-CA東豪

24/5晚又身癢上左CA,坐21:50尾班華通車去長安
點知福田汽車站有客上,一上完客,個司機好似玩crazy taxi咁
直奔長安,真係快,好變態,可以22:40 到長安酒店

本來想去威尼斯,因為未去過,不過個經理有少少問題
佢又係森芭又係威尼斯,所以都係唔去,一陣比人老點未pk
之後都係打俾東豪副理

一打俾佢,就大哥前大哥後,竟然認得我,哈哈,幾好態度
我話可唔可以過夜,佢話要遲少少11點度
本來book 上次個女女,點知岩岩上鐘,唯有再揀過啦

之後自己一條友由長安酒店行過去東豪,覺得自己都幾大膽,哈哈慳左10的士,我反而覺得係長安仲安全過係深圳

話近唔近,話遠唔遠,行左20分鐘左右
入到去即刻入房,副理橋住我一齊行,雖然佢唔靚,不過都幾親切
都係68蚊房,睇女啦,有d 真係一睇都認得,豬流感果d
有2個都ok ,再睇多一轉,有一個即合500廣西女女,先揀左,佢話再去T 台睇多一次,仲有冇岩
不過都唔太岩心水,之後佢見我都黎過一,兩次,問我玩唔玩雙飛
哈哈~~~都好wor~~~佢話熟客先可以,400女就加200,500女就加300
我點果個女女問我好唔好叫佢姊妹一齊為我服務,點知原來佢收左工啦
我話算啦~~~今日狀態麻麻地,先一個,下次再玩
好啦~~~副理幫我準備對黑絲~~~果然做到野

埋牙啦,先沖涼,吹,BM,可以口爆,佢問我不如大家做出黎,我話好啦,口爆本人唔係咁好
之後拎套,第一Q,係沖涼房S 床,唔錯
跟住沖身,即刻換上黑絲為我服務,拎張服務卡睇左睇
我話唔睇啦~~~都係差唔多,不過佢都好到位啦~~~~

對絲襪真係情有獨鍾,雖然深圳都有,不過唔太乾淨,CP 都有,又好似遠左少少,長安就岩岩好,價錢都好合理

大家又黎料,即刻斯爛對絲襪做,感覺非常好,大家做到出曬汗,20分鐘完事
叫佢除對絲襪先除,加分~~~~

本身想影d 相留念下,不過都係要顧女女著想,唔好偷拍,唔想做陳xx 先生,哈

之後就下鐘啦,副理問服務如何,二話不說"一流"
訓到第二朝就走啦~~~

收費: 50+35+10 車費
           68房費
           500女女
           total:  $663 人仔
                       大約740港紙啦

補充一點,個副理話有咩需要,想去邊度玩都可以隨時開聲,其他場都可以,因為佢有朋友係第二d 場度做,佢會介紹,不過就不能保證服務到位

ching 們可以PM 我~~~~~~我盡回大家~~~

謝謝ca報告:smile_45:

ca對我來說是一個未開發的寶地(因我沒去過:smile_41: )
謝謝ching黑c report

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-5-26 12:35 AM 發表 查看引用來源
ca對我來說是一個未開發的寶地(因我沒去過:smile_41: )
謝謝ching黑c report
其實真係可以試下去,ching 你平時去開邊度多?

師兄,東豪個全名係乜?指教下!

引用:
原帖由 ca不常客 於 2009-5-26 12:37 AM 發表 查看引用來源
師兄,東豪個全名係乜?指教下!
正正就係長安東豪酒店,隔離個休閒中心
係長安國際酒店果條大街

回覆 1# 的帖子

total:  $663 人仔 ... 大約740港紙 ... 抵玩呀 !!!:smile_o13:

thx for yr sharing

多謝C兄報告,有相就好

黑絲襪係我嘅至愛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆