上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(64)~我搵到工啦...呵呵!!

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(64)~我搵到工啦...呵呵!!

網上各方好男好女, 新舊朋友大募集:smile_34:

年齡25-200 :smile_38:

最緊要互相尊重, 笑可以講 , 但唔得人身攻擊, 否則~鬧~ :smile_34:
呢度辦工時間會多d人, 其餘時間未必有人, 請多多包容 :smile_24:
一經發現有人意圖不軌, 永久例入黑名單, 講野唔會有人理 :smile_34: :smile_30:

※NO ONS, SP◎◎~~THANK YOU~~※
唔水pm任何聯絡方法啦, 唔知同你傾乜, 要傾就入黎啦:smile_30:
始2008-12-17....

各位舊朋友, 間舖麻煩你地幫幫手睇字先, 最好可以全自動化啦
我搵到工啦, 仲要返五日:smile_38::smile_38::smile_30:
不過真係唔可以辦公時間上黎住:smile_13:
或者lunch可以靜靜雞:smile_44:
不過初頭都唔會啦, 要同同事食下飯飯嘛

最開心係....日日有人陪我返工食早餐

64啦...好應景呀:smile_38:

faster than bee~:smile_o05:

eeeeeeeeeeee  
vk, you took my first place

釣友你好

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-5-24 11:43 PM 發表
faster than bee~:smile_o05:
作屎你....你係咪想加你個名上去姐.....:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 11:43 PM 發表

no....he should keep moving.....it's funny  
but he ran into a stop...:smile_o01:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-24 11:37 PM 發表

edison個套?
反睇定真糸之前未睇過?
返睇:smile_35: 係呀...edison果套...
arm arm睇完lu...

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

作屎你....你係咪想加你個名上去姐.....:smile_22: :smile_22:
咁我走囉..:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-24 11:41 PM 發表
64啦...好應景呀:smile_38:
仲有成個week先到64喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆