上一頁下一頁
發新話題

沙灣金龍城(打算免團費之發問)

收藏  |  訂閱
69  2.6k

沙灣金龍城(打算免團費之發問)

沙灣金龍城

小弟剛從外國回來, 之前睇開呢個forum, 打算下個月開團
由於第一次, 又係新手, 第一次開團會免團費!!!人生有幾多個十年!!任飲任食!! 初步打算召二十五chings!

有幾個問題希望各chings 幫忙, 因為超級新手!

1. 有冇電話? 相熟經理??
2. (囡)收費如何??過夜呢?
3. 短聚房$我略知, 好似係60...要係近近地外面靚d房過, 又點收費? 點去? 有冇介紹

4. 另外, 呢條問題係友人提問的..都幾無奈--> 類似金龍城呢d 仁k ,有冇得上去只係搵囡過夜??自己一個唔洗飲酒唱k wo....直接比$同外面過...可以的嗎?=.=

thank you report photo

師兄....實在您想組團還是發問呀?

引用:
原帖由 jocechao 於 2009-5-21 03:44 PM 發表
沙灣金龍城

小弟剛從外國回來, 之前睇開呢個forum, 打算下個月開團
由於第一次, 又係新手, 第一次開團會免團費!!!人生有幾多個十年!!任飲任食!! 初步打算召二十五chings!

有幾個問題希望各chings 幫忙, 因為超 ...
你可直接找我訂房  
未夠分用PM者方法!!~~~
可在D台板面右上閣,
控制面板->編輯個人資料 ->基本資料
輸入番QQ 或 MSN
我即可聯絡你

組團同發問!

其實我只係想知道d 答案....
資料research...知道整理後先組團...

回覆 1# 的帖子

人生玩到幾多個十年

引用:
原帖由 jocechao 於 2009-5-21 15:56 發表 查看引用來源
咁我都好客氣問問您..點會冇幫襯:smile_35:

回覆 8# 的帖子

咁請問你幫唔幫到我....
我都係想識朋友...(小豬)

引用:
原帖由 jocechao 於 2009-5-21 03:56 PM 發表
你找我聯絡,
應可知道一切資料:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆