偷食hi d 定自己條女搞野hi d.....(你地既情況同我一唔一樣)

收藏  |  訂閱
14  1.0k

偷食hi d 定自己條女搞野hi d.....(你地既情況同我一唔一樣)

同e家條女一齊,都半年幾,
平均搞野次數一星期都有2-3次
衰言唔係好多,講真都幾悶下,
開頭未一齊果陣偷偷地開餐都好玩,
,但係而家可能返工太累返到屋企都無心機,佢又想要成日,我都求求其其射左算
我lee3年同過4個女友一齊,同開頭3個其實都有ed情況
但其實間中都會同返頭3個開餐每次都玩得幾hi,

最衰就係每次偷食完都覺得自己好有成功感(我都覺得自己衰)
你地既情況同我一唔一樣

唔識答.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

人就梗係貪心架啦, 得一想二....

:smile_27:

brother, not too good la

引用:
原帖由 基斯~ 於 2009-5-18 01:32 PM 發表 查看引用來源
,但係而家可能返工太累返到屋企都無心機,佢又想要成日,我都求求其其射左算
我lee3年同過4個 ...
"美人多見亦常人", 所以您說的情況是很正常的, 我都是過來人

男人愛新鮮

引用:
原帖由 Microphone83 於 2009-5-18 01:51 PM 發表 查看引用來源
男人愛新鮮
唔通女仔唔愛咩...

THANKS FOR SHARING~

引用:
原帖由 Microphone83 於 2009-5-18 01:51 PM 發表 查看引用來源
男人愛新鮮
YES~~U R RIGHT~:smile_40:

引用:
原帖由 基斯~ 於 2009-5-18 01:32 PM 發表 查看引用來源
我lee3年同過4個 ...
有新鮮感呀ma:smile_39:

引用:
原帖由 基斯~ 於 2009-5-18 01:55 PM 發表 查看引用來源

唔通女仔唔愛咩...
:smile_13: :smile_13: 應該都會愛既~~

前往最後回覆