outdoor有咩地方搞野正呢?

收藏  |  訂閱
18  1.8k

outdoor有咩地方搞野正呢?

我同條仔有時都會鍾意係outdoor搞野.....好過癮的.....

岩岩識果陣多數都係屋企樓梯口啦........咁通常都係用"推車"果招......又要驚有人行過....一邊又high 到爆....都幾爽...
咁有時都會心血來潮搭搭下巴士.....就吹條仔.......通常都揀後座無乜人......咁當然隔離巴士既乘客都有可能會見到.....咁有時都會用個袋遮住..
亦都會去荒山野嶺....無乜人地方就黎......

outdoor既感覺唔同好多......唔同平時只係咁悶係屋企張床.......就算係屋企都會鍾意係唔同地方.......你地又有無咩特別地方搞呀?
其實唔只男人鍾意激...女人都好鍾意架....

outdoor當然係正啦
出街玩最好:smile_30:

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 20:52 發表 查看引用來源
我同條仔有時都會鍾意係outdoor搞野.....好過癮的.....

岩岩識果陣多數都係屋企樓梯口啦........咁通常都係用"推車"果招......又要驚有人行過....一邊又high 到爆....都幾爽...
咁有時都會心血來潮搭搭下巴士... ...
殘次應該係最common o既地方啦我諗

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 20:52 發表 查看引用來源

樓主,試下銅鑼灣sogo對出馬路中間既安全島,一定爽到你爆!

我同 bf 以前都有試過,不過我覺得有車會方便好多,佢揸住駕車去邊都得,我地試過停車場,行人隧道, 行人天橋都試過,不過更係三更半夜啦,佢停駕車係路邊,我除定底底,佢攪濕我就落車行去目標地,佢係後便拉高我條裙就插我~~~不過都好耐冇咁玩lu

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 08:52 PM 發表 查看引用來源

靜靜雞....同你講:
我試過一次半夜同女友飲完酒返屋企行過一條行人隧道,
心血內潮.就同女友直立式做左一陣.....其實都係一分鐘都冇...
因為好驚....所以留番下半場係屋企做埋......haha
其實仲有好多地方試過既.....留番遲d先再講啦......

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 08:52 PM 發表 查看引用來源

try cinema/ train , very good feel~!:smile_13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-7 10:38 PM 發表 查看引用來源
我同 bf 以前都有試過,不過我覺得有車會方便好多,佢揸住駕車去邊都得,我地試過停車場,行人隧道, 行人天橋都試過,不過更係三更半夜啦,佢停駕車係路邊,我除定底底,佢攪濕我就落車行去目標地,佢係後便拉高我條裙就 ...
you are so lucky le.......!:smile_30:

引用:
原帖由 echo9394 於 2009-5-7 10:59 PM 發表 查看引用來源

you are so lucky le.......!:smile_30:
算覺,我真係幾~~~lucky,各方面都係

thanks!支持吓先!:smile_38: :smile_38:

前往最後回覆