cp 慢克鈍 新開張

收藏  |  訂閱
38  4.6k

cp 慢克鈍 新開張

我5.1 上左cp去燒烤街果頭食飯.
係慢克鈍 地下見到有成佰條女女企晒係酒店門口briefing  :smile_47: :smile_47:
有d 仲著住類似警察制服添 :smile_47:
有無c 兄知道,呢間係k 定 sn :smile_35:

我係你就即刻走入去問,洗Q係度問人??比D探索精神好唔好:smile_30:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-5-6 20:55 發表 查看引用來源
我係你就即刻走入去問,洗Q係度問人??比D探索精神好唔好:smile_30:
機師兄今日做乜打威路呀??

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-5-6 08:56 PM 發表 查看引用來源

機師兄今日做乜打威路呀??
咩叫打威路?我老人家唔地隨:smile_30:

that is K , i have been there before nice gal and good price .

引用:
原帖由 機師普 於 2009-5-6 08:55 PM 發表
話你一語中的又唔係, 三語中的又唔夠勁,
總之係你射到佢應一應喇,
開張要响門口做briefing就唔射佢都對佢唔住囉.

引用:
原帖由 又扑 於 2009-5-6 09:14 PM 發表 查看引用來源

話你一語中的又唔係, 三語中的又唔夠勁,
總之係你射到佢應一應喇,
開張要响門口做briefing就唔射佢都對佢唔住囉.
射射...呢D係上去玩左咁耐既本能反應..有新野一定睇睇先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-5-6 08:55 PM 發表 查看引用來源
我同個fd 都唔飲得酒:smile_35: 2 條友唱 k 無氣氛啦:smile_19:

引用:
原帖由 fkm64 於 2009-5-6 09:06 PM 發表 查看引用來源
that is K , i have been there before nice gal and good price .
佢地d 疑似警察制服好引誘人:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-5-6 21:04 發表 查看引用來源

咩叫打威路?我老人家唔地隨:smile_30:
你幅頭像呀..

前往最後回覆