上一頁下一頁
發新話題

介紹個方法比各位

收藏  |  訂閱
54  5.9k

介紹個方法比各位

勞動節去左深圳某大正骨場
技師入房無耐,就同我暗示佢地無錢收,要靠客人比tips
之後我又暗示,我無比tips習慣,但如果技師有特別服務,通常我都會比
結果,唔洗我講啦!
買單時候,真係覺得咁樣洗錢,好過去科骨場:smile_34:

引用:
原帖由 hk_pie 於 2009-5-4 05:16 AM 發表 查看引用來源
之後我又暗示,我無比tips習慣,但如果技師有特別服務,通常我都會比
結果,唔洗我講啦!
買單時候,真係覺得咁樣洗錢,好過去骨場:smile_34:..
無比tips習慣.... :smile_47:       有幾多成功比率????   :smile_15:

都係一條計仔........ 咁嬲尾簽左錢???    佢有冇講到個價上天??? :smile_41:

C-hing.......   係骨場``` :smile_34:

去得正場預左正骨享受
玩得咁鬼鼠又貴
不如索性去邪場~~多餘

引用:
原帖由 磨磨爛席 於 2009-5-4 05:27 AM 發表 查看引用來源
去得正場預左正骨享受
玩得咁鬼鼠又貴
不如索性去邪場~~多餘
咸魚青菜,口味各人不同
榴連、臭豆腐,香港地都好多人食
正骨場d女唔一定比你搞
如果你有本事的話,一蚊都唔洗比條女:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 北知去向 於 2009-5-4 05:25 AM 發表 查看引用來源

無比tips習慣.... :smile_47:       有幾多成功比率????   :smile_15:

都係一條計仔........ 咁嬲尾簽左錢???    佢有冇講到個價上天??? :smile_41:

C-hing.......   係斜骨場``` :smile_34:
我記錄以黎係百份百成功:smile_47: (試過幾次)
但我一般去斜骨場,但間中會去下正骨玩下
價錢要睇你自已同囡囡,誇張講句........無價寶,又可以一蚊都唔值:smile_38:
我用左幾十蚊炸,信唔信隨便啦:smile_45:

引用:
原帖由 hk_pie 於 2009-5-4 06:30 AM 發表 查看引用來源

我記錄以黎係百份百成功:smile_47: (試過幾次)
係咪百分百成功就唔敢講,不過無一百都起碼有九十,尤其是而家深圳d場越開越多,你唔做,大把人會做。。。

要出火都係去邪場好d. 起碼技師樣眼d ma. 仲可以摸tim.

多謝師兄提供

多謝師兄報料資訊。

引用:
原帖由 hk_pie 於 2009-5-4 05:16 AM 發表
結果,唔洗我講啦!
買單時候,真係覺得咁樣洗錢,好過去科 ...
都算係方法之一種, 試下都無壞:smile_14: :smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆