上一頁下一頁
發新話題

想找條件好的女友,18-33歲接受我35就得<千萬身家又如何>

收藏  |  訂閱
76  1.9k

想找條件好的女友,18-33歲接受我35就得<千萬身家又如何>

我在 MSN 上面打住: 千萬身家又如何...
結果究竟係點呢...   

* * * * * 招* * *女 * * *友 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

希望女友係點:

外表: 樣貌,身形都要ok.
內在: 專一. 對感情負責, 唔煙唔粗唔蒲岩我多d.
學歷: 無所謂啦! 唔一定要好叻... 但一定唔可以蠢.

關於我自己:
3X歲 170cm 140lbs
不高不矮 不肥不瘦 不煙不酒 不美不醜
動靜皆宜 隨意平淡 生活無憂 心地善良

哎, 之前個個都走來要我講自己有咩優點!
講真, 優點若由自己把口講出來, 優點都變成"自大"的缺點啦!
優點缺點都係要一齊相處慢慢了解的.
最多可以透露, 我經濟方面, 比起同年紀男人優勝很多...

<<< 我終於把我自傳寫在 xanga 上了!!! 入面有很多關於我的事情!!! 想看的話, pm問我要吧. >>>

山無陵,江水為竭,冬雷震震,
夏雨雪,天地合,乃敢与君絕!

<<決定對於一些無聊存心挑釁人士的問話, 不再作答. 不想無謂爭拗, 盼諒! 信不信視乎個人, 隨緣!>>

哈哈
又比我看到你徵
努力

找到個真心對自己
不要再要求什麼大專以上,書不一定要多,人品才最真
咁..會好快找到

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2009-5-1 08:26 AM 發表 查看引用來源
哈哈
又比我看到你徵
努力

找到個真心對自己
不要再要求什麼大專以上,書不一定要多,人品才最真
咁..會好快找到
找到個真心對自己< 只係呢樣就巳經難過搵一個博士做女友.

咁....
幸福不是必然
但,,,我有:smile_44: :smile_44:

如果冇記錯:smile_35: 你上年話35才:smile_35: 今年是否36才呢?

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-5-1 08:38 AM 發表 查看引用來源
如果冇記錯:smile_35: 你上年話35才:smile_35: 今年是否36才呢?
可能未到生日
唔加大:smile_30:

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-5-1 08:38 AM 發表 查看引用來源
哎呀!! 一時抄得太快..
岩岩過左生日...
我決定改成 3x 歲.. 咁樣有排都唔使去改啦!!! :smile_30:

今晚會留在家....

有人嗎... :smile_38:

之前咪徵緊差不多條件既?因乜事又開新POST?:smile_41:

HI~

...

你講到好似去相體....  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆