大家可唔可以教下我點做好呢?

收藏  |  訂閱
11  1.1k

大家可唔可以教下我點做好呢?

我同我女朋友拍左拖六年,一直大家都係感情好好,不過只係性生活方便就好唔協調。
我女朋友就好似性冷感咁,同佢搞野既次數真係十隻手指都可以數得晒。
有時候,自己都唔知點好,始終我都係男人,我都係性慾,不過次次我好想要既時候,佢都一定唔會俾我。
不過,如果佢想要既時候,我就一定要俾佢 (都只係用手,同埋用口),要真係插插就好少機會。
唔知其他女仔會唔會都好似我女朋友咁唔想搞野架呢?
而其他男仔如果你有一個咁既女朋友,你又會點做呢?

有時候,我都真係好想好想要,就算佢訓響我旁邊,我都係要自己打飛機出黎,真係好慘。

引用:
原帖由 小小包子 於 2009-4-14 04:33 PM 發表 查看引用來源
有時候,我都真係好想好想要,就算佢訓響我旁邊,我都係要自己打飛機出黎,真係好慘。
大家大個人,直接同佢講話想要,點解要自己打飛機咁慘??

咁我都有同佢講呀,不過佢話佢唔想要喎。

引用:
原帖由 小小包子 於 2009-4-14 04:50 PM 發表 查看引用來源
咁我都有同佢講呀,不過佢話佢唔想要喎。
我是過來人,你只有兩個方法:

第一,就是找過另外一個,因為你唔會有可能改變她;

第二,是你自己搞點,包括出去叫雞,找個sp,上大陸玩,打飛機,總知你覺得可以解決你的需要!

我十幾廿年了,都是煩這個問題,自己好好想想吧!

引用:
原帖由 mfguy 於 2009-4-14 05:53 PM 發表 查看引用來源

我是過來人,你只有兩個方法:

第一,就是找過另外一個,因為你唔會有可能改變她;

第二,是你自己搞點,包括出去叫雞,找個sp,上大陸玩,打飛機,總知你覺得可以解決你的需要!

我十幾廿年了,都是煩 ...
咁我又想知道你最後係做左邊一個方法呢?

同佢講,冇得屌就馬上分手。
做得兩公婆,男女朋友既就一定有性,如果冇既,做普通朋友得啦,或者認做契妹。

引用:
原帖由 carolgx 於 2009-4-14 05:58 PM 發表 查看引用來源
同佢講,冇得屌就馬上分手。
做得兩公婆,男女朋友既就一定有性,如果冇既,做普通朋友得啦,或者認做契妹。
咁亦有好多朋友話男女朋友拍拖又唔係一定有性 ... 都唔知點好!

做多D運動唔好諗性吧:smile_35:

引用:
原帖由 七夕 於 2009-4-14 06:00 PM 發表 查看引用來源
做多D運動唔好諗性吧:smile_35:
咁我都已經做好多架啦 ...
我都知道有好多人話用多啲運動可以令到自己唔諗性,不過始終我都係男人黎架嘛!

佢會唔會因為只係你女朋友,所以唔係咁想同你濫做,
你問定佢結婚後如果都係咁,我勸你飛咗佢算啦,雖然話娶老婆唔係剩係為做愛,但夫妻間性愛不快樂,很影響兩人的感情生活

前往最後回覆