大家對剃陰毛點睇???

收藏  |  訂閱
17  1.4k

大家對剃陰毛點睇???

呢個週末準備同條出去玩,之前都講好咗...到時幫佢剃陰毛...條女徹底的黑森林:smile_27: ,本人比較鍾意少毛d...
唔知大家有無呢方面噶經驗...要注意d乜也啊..會唔會有害噶??:smile_41:

如果係剃~會好痕 又吉:smile_27: :smile_27:

回覆 2# 的帖子

點解會好痕啊..皮膚過敏啊??

引用:
原帖由 Logicman 於 2009-4-13 11:16 PM 發表 查看引用來源
呢個週末準備同條出去玩,之前都講好咗...到時幫佢剃陰毛...條女徹底的黑森林:smile_27: ,本人比較鍾意少毛d...
唔知大家有無呢方面噶經驗...要注意d乜也啊..會唔會有害噶??:smile_41:
我無此經驗,不過陰毛是用來減低做愛時雙方的摩擦,如果無咗,反為唔好。另外小心她那裡敏感,發炎

引用:
原帖由 Logicman 於 13/4/2009 11:16 PM 發表 查看引用來源
其實剃哂都唔咪咁好o架:smile_44:

:smile_13: 自然反應係會痕..剃腳毛加拿大毛都會架啦..只係個度敏感d ja....
同埋好易刮損

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 11:23 PM 發表 查看引用來源
如果係剃~會好痕 又吉:smile_27: :smile_27:
又唔會剃晒, 不過得閒都會修修~ :smile_44:

回覆 7# 的帖子

好似頭髮一樣,有它的存在價值,定期修剪一下是應該的。

不過,如果面對一個無陰毛的pussy,bj是會好方便,唔會成口都係毛。

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-4-13 11:41 PM 發表 查看引用來源

又唔會剃晒, 不過得閒都會修修~ :smile_44:  
修下都冇野既..剃就唔好喇
唔想要可以做做LASER打左佢.............
:smile_44: 落D treament仲會好滑tim......:smile_30:

引用:
原帖由 新鮮人2008 於 2009-4-13 11:50 PM 發表 查看引用來源
好似頭髮一樣,有它的存在價值,定期修剪一下是應該的。

不過,如果面對一個無陰毛的pussy,bj是會好方便,唔會成口都係毛。
咁又係..唔會阻住哂:smile_13:

前往最後回覆