上一頁下一頁
發新話題

2皇2后=帝皇享受=洗劫離場

收藏  |  訂閱
89  12.5k

2皇2后=帝皇享受=洗劫離場

早前去大陸玩<唔係叫雞!>,成班人喺DISCO開間房,唱K,點知越夜越多人,有D完全唔識,不過有男有女,咪算囉<我係攪手嘛>!飲到4、5點,D人散好多,剩番3、4條仔,5、6條女,由於都幾攰,飲多陣都埋單.但果5、6條女好似D精力用唔晒甘,又跳又FING,又唱,好似個人演唱會,叫佢地走,完全當聽唔到,甘我就好X大聲甘講:甘X好氣,不如上房唱啦!!!頂,一講完,佢地個個有反應:怕九你呀!!!
甘飲多陣,大家<立>埋D酒、煙上房,當時D仔都知實有事發生,甘有D就話唔慣多人一齊,自己撇,我就睬係ON-9,唔攪都玩吓啦,冇記錯當時應該係2男4女,由於我同FD好飲得吓,劈劈吓,有兩條女收工啦,瞓左<唉,4條女最靚果個係其中1個瞓左喺SOFA,嘥料>,淨番果兩個,樣子70鯪分,身材OK啦<平左D囉>,不過好X玩得,飲飲吓,居然肯玩大話除衫骰......唉,邊有甘順灘,原來要讓1:2,即佢地除就除1件,我地就兩件<加杯半威綠>,諗住都冇死,仆X,點知佢地唔知係咪賭聖同父異母D妹,記得頭3幾鋪,甘翹都係有4粒一樣,可憐我地上身得件T同短裝外套<係冬天咪好囉,有X排除>,身連BELT都冇,得條褲,單單果幾鋪,已剩番條UNDER.
甘當時我同個FD都唔係低能,你有運,甘我地有手,仲唔打GAMEBOY呀<用手指鳥靚D骰>,好幾回咪肉帛相對啦<因兩女太多小飾物可以除>,佢地得番BRA及UNDER...........呢個時候我個FD,提出左佢呢一生人最好嘅提案:不如一齊沖涼吖!8對眼互望兩三秒,HAHA兩聲入去嘞,間BATHROOM有兩邊,1個企缸,1個SHOWER,結果8條腿<質入>SHOWER果邊,你揸吓,我搓吓,好快就配對好..............甘,分左PAIR,仲唔走去另1邊沖咩!結果4人就各有各<車>,之後睇住個FD俾人含,而自己亦係俾人含緊,幾得意喎,視覺同感覺唔同.......如是者,皮都沖甩,十幾分鐘後,就大家跳上床...........視覺又係比感覺強,吖,明明自己係DOGGY緊,眼前卻係女上男下,果頭俾人含住,但景象係拮左入去,UN緊喎!兩PAIR人做,係有D甘嘅視察享受吧.冇耐,我輸左嘞,個FD仲搏緊命,自己:smile_42:
第2日想再唻,4條女走晒LA,剩番兩碌Q喺兩張床,但1部手電冇埋,I-PHONE冇埋.........總算有良心,冇攞埋回鄉卡.........果餐都貴囉:smile_27: 幾千個大洋.....光棍佬教仔....便宜莫貪.....

:smile_40: :smile_40: 去disco d 女劈到吾知點

獲益良多  :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 2009-4-8 03:48 PM 發表 查看引用來源
早前去大陸玩,成班人喺DISCO開間房,唱K,點知越夜越多人,有D完全唔識,不過有男有女,咪算囉!飲到4、5點,D人散好多,剩番3、4條仔,5、6條女,由於都幾攰,飲多陣都埋單.但果5、6條女好似D精力用唔晒甘,又跳又F ...
:smile_30::smile_30:原來中左計..
iphone 沒埋,,, :smile_13: 回鄉證吾見先la 手吾成勢... :smile_42:
:smile_43::smile_44:不過disco 好多女都索野./..

引用:
原帖由 lazycute 於 8-4-2009 03:52 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:原來中左計..
iphone 沒埋,,, :smile_13: 回鄉證吾見先la 手吾成勢... :smile_42:
:smile_43::smile_44:不過disco 好多女都索野./..
毒妹...聽到都無胃口...
吃煙都算了...HI野就接受5到啦  :smile_30: :smile_30:

thanks for sharing

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-8 03:51 PM 發表 查看引用來源
獲益良多  :smile_30: :smile_30:
係呀..........洗身果PART,同洗劫果PART都係....
4p吖拿,爽呀拿,差D要游水返港,或滯留!

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-8 03:53 PM 發表 查看引用來源

毒妹...聽到都無胃口...
吃煙都算了...HI野就接受5到啦  :smile_30: :smile_30:
:smile_27:我去過兩次8X8 ... 見到d 人我勁頂吾順..
:smile_45:有一次開左房玩..仲要漏夜兩點几上去..朋友生日..
有條女係度自摸..狂咁跳機械mo..仲要係咁叫..我吾見左個男朋友啊.. :smile_30:
:smile_42:我一啖酒都沒飲過..嚇Q死我

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 8-4-2009 03:54 PM 發表 查看引用來源

係呀..........洗身果PART,同洗劫果PART都係....
哈哈...番去5好用甘令銀包...
容乜易成個羅走埋...
證件都無埋..  :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 2009-4-8 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_42:我試過係中山被人扒左銀包... 慘過乜咁..
:smile_39:錢又沒..id card 沒..回鄉證沒.. 回港車票沒..電話卡沒..:smile_27:仲要同行d 朋友個個買野差吾多用晒錢咁制..
:smile_40:仲好彩我表弟係中山...醒左一千銀俾我..吾係真係訓街..仲要撞埋星期六

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆