上一頁下一頁
發新話題

4月11復活節東未團.........還有4月4團友被迫打包膠

收藏  |  訂閱
104  2.2k

4月11復活節東未團.........還有4月4團友被迫打包膠

最遲星期四要覆實去唔去(以成5人團)
地點.....東方xx
費用.....淨k費用$370 大約有10支酒左右

3人成團....飲啤酒
         10人以上可以飲啤酒紅酒
         (飲唔夠再夾)
         食飯坐車宵夜....再除再夾
等候時間:大約3點皇崗集合

酒店: 有..隻住番佢帝X酒店238 第隻住對面138+300按金 可代為安排

到達目的地: 如果大家準時大約4點左右到 鍾意可以拎房先唔鍾意既可以去按下腳仔
            6:00左右就會去既地方隔黎食飯食到7:15就會上房等睇囡囡了

注意事項:

PS:如有興趣可PM本人,留香港及大陸號碼自已名字
     並注明不方便聯絡的時間  

PS:  請各團友遠離毒品,本團並不是太空團。:smile_42: :smile_42:

PS:  請勿拍照        

PS: 報左名唔黎,會將你納入黑名單,再系網上插到你暈!:smile_22: :smile_22:

團友們被我所迫打的包膠
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9448068&extra=page%3D1

自插一野先...:smile_34: :smile_34: :smile_34:

恭喜你又爆一團了~~~~~~

上一團一定玩得很開心, 所以宜家添食多團啦^^

去吾到呀:smile_39: 不過都會支持:smile_35: 玩得開心d呀:smile_38:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-4-6 09:47 PM 發表 查看引用來源
去吾到呀:smile_39: 不過都會支持:smile_35: 玩得開心d呀:smile_38:
仲嘜5去野呀

回覆 1# 的帖子

唔去都支持一吓...玩得開心啲呀...支持!!!...

支持下先!推一推!:smile_40:

再恭喜樓主一次~~~!!

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-4-6 09:50 PM 發表 查看引用來源

仲嘜5去野呀
我吾中意野架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆