尋找78,81年農曆3689月出世的女友<入來同我講聲生日快樂!!,順便幫妳算命>

收藏  |  訂閱
25  366

尋找78,81年農曆3689月出世的女友<入來同我講聲生日快樂!!,順便幫妳算命>

合以下條件的, 我免費幫妳算命, 玩下..^^

我不是迷信, 純粹貪玩, 哈..  
有以下生日的女仔, 請add我做住朋友, 睇下是否真係咁夾!!!
唔識新曆轉舊曆的話, 去下址查下啦  
http://dolphin.cc.ncu.edu.tw/lunar.html

年份: 1978年, 1981年 (1974, 1988 亦有機會)
月份(農曆): 三, 六, 八, 九月
日子(農曆): 5,6,8,10,12,13,14,25,26.

同時如果星座是: 天秤,雙魚,獅子,處女座更佳..
有以上生日的女仔, 好有可能我就是妳的真命天子呢!!!
不信試下, 是否一拍即合?!:smile_40:    我都想試.. 不過我都不信! 哈!  
pm 問我拿 msn 啦... :smile_38:

你所講既...我都唔係:smile_13:
但我都想算下喎

引用:
原帖由 moniepochacco 於 2009-3-28 11:47 PM 發表 查看引用來源
你所講既...我都唔係:smile_13:
但我都想算下喎
照pm... add我囉..

我個月同日夾左..年唔夾..星座唔夾...

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-3-29 03:05 AM 發表 查看引用來源
我個月同日夾左..年唔夾..星座唔夾...
唔係"夾".. 而係妳中唔中而已..
唔中都可以係夾架.. pm我,幫妳算下..

支持下你先 :smile_46:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-3-29 09:26 AM 發表 查看引用來源
三笑...............你又啱玩 :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-3-29 09:26 AM 發表 查看引用來源
  多謝先...

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-29 09:52 AM 發表 查看引用來源

三笑...............你又啱玩 :smile_46: :smile_46:
七傷....... 妳又岩唔岩玩呀 :smile_40: :smile_46:

你又重新開過嗎

前往最後回覆