47 12345
上一頁下一頁
發新話題

正經問題~如果女友唔肯用口, 你會點呢?

收藏  |  訂閱
46  972

正經問題~如果女友唔肯用口, 你會點呢?

男人係好想呀啦, 我知, 不過如果女朋友唔肯/ 接受唔到, 你又會點呢?
會唔會因為咁而分手呢??
唔用口真係好有問題??

THANKS

女人唔用口, 男人梗要走

引用:
原帖由 康天任 於 2009-3-23 10:41 AM 發表 查看引用來源
女人唔用口, 男人梗要走
why ?
佢又唔係唔同你做喎!!

口交呢樣野係情趣黎 ~ 但亦唔係講到一定要既 ~
SEX 呢樣野係雙方都要享受至係完滿....女既唔肯唔通迫人呀 ?:smile_35:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-23 10:46 AM 發表 查看引用來源
口交呢樣野係情趣黎 ~ 但亦唔係講到一定要既 ~
SEX 呢樣野係雙方都要享受至係完滿....女既唔肯唔通迫人呀 ?:smile_35:
係我知....不過唔可以做其他野而cover 到用口咩...
雖然我都唸唔到可以點!! 唉

引用:
原帖由 MO527MO 於 2009-3-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

係我知....不過唔可以做其他野而cover 到用口咩...
雖然我都唸唔到可以點!! 唉
口交就係口交.....邊有得搵第二樣黎 cover 到架:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MO527MO 於 2009-3-23 10:39 AM 發表
男人係好想呀啦, 我知, 不過如果女朋友唔肯/ 接受唔到, 你又會點呢?
會唔會因為咁而分手呢??
唔用口真係好有問題??
THANKS
1) 用愛令佢乖乖地聽話:smile_47:
2) 長期性生活唔愉快先會..only唔口交米找第2d 花臣野玩..溝通下應該唔會:smile_46:
3) 咁要問你自己點解唔用la...佢dirty令你唔想<<係佢問題.......你接受唔到...個人問題無話arm定錯........你一開始就覺得呢樣野係dirty ge..<<你問題..要好好好學習  

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-23 10:50 AM 發表

口交就係口交.....邊有得搵第二樣黎 cover 到架:smile_35: :smile_35:
所以唔接受都要接受...如果唔係男人會走:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-3-23 10:55 AM 發表 查看引用來源

所以唔接受都要接受...如果唔係男人會走:smile_35::smile_35:
口交好正常姐..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-23 10:55 AM 發表
口交好正常姐..
好似食雪條咁...不過係熱既

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆