50 12345
上一頁下一頁
發新話題

係大陸用中移動1卡2號打電話可顯示香港號碼!?

收藏  |  訂閱
49  984

係大陸用中移動1卡2號打電話可顯示香港號碼!?

請問各位CHING 本人用緊中移動1卡2號:smile_34: 如本人在大陸打去大陸電話請問可不可以顯示香港號碼:smile_41:
如果可以請問打之前按什麼號碼:smile_41:

我用緊1卡多號就絕對唔得:smile_39:
你只有set去隱藏來電就扮系hk打上去:smile_44:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-20 12:04 發表 查看引用來源
我用緊1卡多號就絕對唔得:smile_39:
你只有set去隱藏來電就扮系hk打上去:smile_44:
車里兄早
但點樣SET:smile_41:
可唔可以教埋我:smile_13:

引用:
原帖由 mws854 於 2009-3-20 12:12 發表

車里兄早
但點樣SET:smile_41:
可唔可以教埋我:smile_13:
午安854:smile_35:
你手機應該有呢個隱藏來電既function咯:smile_41:
返到大6set左就ok喇
我要出去晏啲再研究拜拜:smile_15:

我也有同樣問題??如果從大6用香港電話打電話到大6(但不想讓對方知道我在大6),現在都是顯示"+852xxxxxxxx", 有什麼辦法可以變成"+xxxxxxxx" or "+019XXXXX"?

之前 c hing 所說的隱藏號碼, 是怎樣弄的呢??

Thanks for your great help!!!!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-20 12:23 發表 查看引用來源
午安854:smile_35:
你手機應該有呢個隱藏來電既function咯:smile_41:
返到大6set左就ok喇
我要出去晏啲再研究拜拜:smile_15:
好的...我研究下啦
等你返黎再同研究:smile_30:

引用:
原帖由 金童 於 2009-3-20 12:36 發表 查看引用來源
我也有同樣問題??如果從大6用香港電話打電話到大6(但不想讓對方知道我在大6),現在都是顯示"+852xxxxxxxx", 有什麼辦法可以變成"+xxxxxxxx" or "+019XXXXX"?

Thank ...
我研究中:smile_13:
但CHING你用咩電話卡架:smile_41:

那款電話才有隱藏來電function??

引用:
原帖由 金童 於 2009-3-20 12:54 發表 查看引用來源
那款電話才有隱藏來電function??
我用緊w910i有依個function:smile_34:
但佢話要登記依個服務:smile_27:
所以都係唔得囉:')

引用:
原帖由 金童 於 2009-3-20 12:36 PM 發表 查看引用來源

Thank ...
你會唔會固定打去一個電話到?
會既話我都有個方法既

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆