上一頁下一頁
發新話題

【解禁第一擊】寫得 OK,多多支持,寫得唔好,俾D意見,以示鼓勵,相片麻麻

收藏  |  訂閱
829  30.7k

【解禁第一擊】寫得 OK,多多支持,寫得唔好,俾D意見,以示鼓勵,相片麻麻

寫得 OK,多多支持,寫得唔好,俾D意見,以示鼓勵

星期天,一早起來,响慈雲山街市,買料煲【紅蘿蔔粉葛蓮藕豬尾骨湯】,然後唸住入場捧蘇銘倫,正當用摩西把忘情刀斬緊(連偶絲)之際,少年老二致電吹雞,即時廣發訊息,結果:無牌代言人、阿敵、蝦公、少年十二少、聞雞起舞、少年李察基爾、少年齋鹵味

再闖鬼祕機關K場,唔係講笑,三點多到場,星期天關係,無咩女,試左两轉,又係我老費第一個揀女,條女有波有腰,幾玩得甘款,我叫佢坐蝦公聞雞起舞中間,對住我…但係個死人邊個邊個,成日昅住人地條波隙,四點半鬧鐘响,轉台,睇好爸爸:smile_04: ,輸左,繼續劈酒,蝦公網上輸左一雞 跟住叫左條大姨媽嘅大波妹下火,阿敵仲加規矩,猜輸左可以享受女女加酒服務,搞到我流晒鼻

第9場開跑,蝦公話鳥語花香無腩得輸 ,搞到我唔敢重鎚捧蘇銘倫,好彩佢同韋健士駁晒命,鞭鞭有力 ,終於包左我Full-week洗用:smile_44:

跟住同條女上房,指定條女帶我去密室:smile_44: ,全部Locker,跟住條女敲敲Locker,各..各..各..各各..各各,跟住中間3X8,Da..Da..DaDaDai,24個Locker暗門,入到去,乾乾淨淨,企企理理,浴室落地玻璃,今次紫紅色薄紗遮掩,好羅曼蒂克,牆邊及天花板都有大鏡,性慾大增:smile_47: ,冲完凉,條女成隻田雞貢訓响道,一輪激戰後,換狗仔式,唔知做乜柒:smile_41: ,條女係甘望住場邊塊鏡,好似好享受,仲捉住我隻手指公係甘啜:smile_14: 下低又好似啜啜地甘:smile_47: 大家都好….High。原來佢都未來個E種房

完事後,女女仲同我擦背,服務OK,我要求影相,佢都話OK,離開時,暗門又 Da..Da..DaDaDai,條女同我上返K房,俾面劈多一陣先走…
認真Good Good Good

睇相(固意反光,唔駛打格仔 )

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9287340&extra=page%3D1

推咗先睇

推‧咗‧先‧睇!:smile_38::smile_38:

得咁小相
有冇D三級呀:smile_47:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-3-18 11:33 AM 發表 查看引用來源
得咁小相
我有張四級冇格仔!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-3-18 11:33 AM 發表 查看引用來源
得咁小相
Join 團俾你睇:smile_44:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9285494&extra=page%3D1

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-18 11:35 AM 發表 查看引用來源
我有張四級冇格仔!:smile_30: :smile_30:
殺人滅口:smile_22: :smile_22:

支持...我見兩條慾蟲呀

thank you good

引用:
得咁小相
我又想睇:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆