有無人試過舐肛,自己及帮人舐?想試

收藏  |  訂閱
18  1.9k

引用:
原帖由 frankyong 於 2009-3-12 10:16 AM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:完全吾想同埋完全吾敢試

引用:
原帖由 frankyong 於 2009-3-12 10:16 AM 發表 查看引用來源
新填地街大把......你隨時都可以去試...
佢地係無任歡迎架......
不過記住帶錢出去喎~~~哈哈

唔使啦, 我條女會o架啦 ! 你自便啦師兄 !!! :smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-12 10:34 AM 發表 查看引用來源

好鬼衰呀妳笑人地:smile_30:

條女舐 happy, 帮人舐 dirty!

回覆 6# 的帖子

當然是要先洗乾淨,上星期第一次俾老婆毒龍鑽,high到頭暈,只會對自己的愛人做,最衰佢唔方便, 下次一定要佢一齊enjoy,我愛死老婆了

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-12 10:34 發表 查看引用來源

有個唔洗帶錢既方法:smile_38:

搽d密糖落肛度...一見到流浪狗就除褲露Pat...即掂:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-12 10:34 AM 發表 查看引用來源

廟街附近都大把:smile_30:

引用:
原帖由 ChuTauKo 於 12-3-2009 12:36 PM 發表 查看引用來源

有個唔洗帶錢既方法:smile_38:

搽d密糖落肛度...一見到流浪狗就除褲露Pat...即掂:smile_30:
只怕 蜜糖 引唔到狗狗~ 引到其他昆蟲咋 :smile_30:

前往最後回覆