上一頁下一頁
發新話題

0307 type-r929團車輪庵靚仔事件薄 (全文完)

收藏  |  訂閱
137  3.8k

0307 type-r929團車輪庵靚仔事件薄 (全文完)

事件一 : 失而復得
6:30 pm左右, 我帶住三位團友到達有錢佬 k 門口, 三位團友話乜敢早 D女楝晒出黎, 花街就係咁早開始啦! 佢地話睇落去有成 300 女喎! 我陪佢地揀下女啦! 我自己就係道搵肥妹仔. 搵唔到佢我有少少唔開心啦! 出門口打下俾佢問佢係唔係冇返工啦, 係o既我咪搵件新o野坐下 law.  點知佢話佢坐o左枱了, 佢問我係邊間房, 一陣過黎同我玩幾鋪, 咁我話 306 law. 佢話佢都係 306, 唔係咁邪麻, 咁我話我返上去睇下邊位師兄同我眼光一樣啦.  上到去一問之下原來係ENZO-Y師兄坐o左, 我見佢坐兩件就問下佢邊個係佢主打啦! 佢話肥妹仔唔係喎! 咁我話肥妹仔我坐過幾次了, 佢話可以讓返俾我, 佢去 mark 過件喎! 佢仲話我好眼光, 咁佢即係兜個圈讚自己o者, anyway, 我同肥妹仔都有 d 緣份.

事件二 : 換房時肥妹仔唔見手機
由於人多女多, 係306同房同肥妹仔玩o左一陣, 就要轉房去313了, 係轉房果一刻肥妹仔去o左洗手間, 宜我就要幫忙打點. 肥妹仔出黎話唔見o左手機,我問佢會唔會係佢個姊妹幫佢拎o左了, 佢都話有可能, 咁佢就跟o左我先過313了. 問下佢姊妹有冇幫佢拎啦, 姊妹話冇. 咁佢就借o左我手機打去睇下啦, 都仲打得通. 咁佢就拿o左我手機去搵佢自己o既手機了.  大大話話佢都去o左成個鐘都有, 我見咁耐佢都唔見人, 我都有出出入入搵下佢.  就係我同一個 mami 係三樓大廳傾計時, 肥妹仔再出現了, 佢眼紅紅咁話要走先, 同我講唔好意思.佢o既 mami 同 mami 助理都走過黎叫佢唔好走, 話咁唔o岩規矩. 肥妹仔話佢唔要我小費咁佢可以走啦! 咁 mami 都冇阻佢了, 俾佢走. 之後 mami 同我講佢俾個斗察打o左一把, 原來係個斗察執o左佢部手機, 阿肥妹仔搵佢拿返時佢又諸多留難, 肥妹仔可能一怒之下話佢係賊啦! 咁阿斗察就打o左佢一把, 時情就係咁上下了.  鬧還鬧麻, 出手打女仔都係唔o岩, 我一味同 mami 講件事點都係個斗察唔o岩 law. 阿靚女助理就好識做了, 佢打完場話佢有 d 唔開心, 想飲醉, 就拉o左我返 313 同我飲了. (哩年事仲有下聞的)

事件三 : 光豬時間囡囡雞飛狗走, mami 四出捉雞
玩得開心得濟, 成 10:45pm 都仲未開始光豬, 團長又四出奔走唔黐家, 咁我唯有叫 DJ 安排經理入來主持光豬了.  有幾個囡囡好古惑, 一知到要光豬就行晒出房了, 有 d 直頭醒到帶埋自己條仔出去想避難咁.  哩個時候經理同 mami 講叫佢地捉返 d 女返黎光豬, 唔係就要罰錢. 咁 d mami 就出動四處搵返 d 女返黎啦! 場面都好好笑o架. mami 仲同 d 女話你唔返去脫一人罰 200 啦! D 女就知驚了, 坐成晚白做更係唔想啦! 最後佢地都乖乖入返去脫!  不果房中都仲有幾個女女都一直係房入面冇逃走o既, 佢地仲主動脫先. 係哩道我都要讚下佢地o既專要精神. 影分身師兄自己條女脫o左不特止, 佢自己仲上身脫埋, 下身俾佢o既囡囡脫o左一半, 見佢就好玩了.  亦有師兄同囡囡坐在一角git魚蛋, 佢話囡囡成晚都好 cool, 唔趁哩 part 摸返夠本就笨喎!  可憐o既我今次冇份玩光豬了, 真係有得睇, 冇得洗.  今次哩幾個囡囡有 d 唔夠放, 光豬哩 part 有 d 失色. 不過可以見到mami 四出捉雞都幾得意o既!

事件四 : 車輪庵差點給肥媽強吻
睇見ENZO-Y師兄同肥妹仔個mami搭晒膊頭好friend咁行入黎, 又有d師兄圍住晒, 我又走過去玩下先. 玩玩下個 mami 要咀我, 嘩 ...嚇死我, mami你都唔係後生女啦!唔駛咁搏掛.我車輪庵雖然唔係靚仔, 不過男人去到cp真係信心都大d,唔靚仔都當自己好靚仔.我假假地都係一個靚仔,俾你咀到又俾咁多師兄見到,我以後仲駛出入有錢佬, 我更係左閃右避啦! 死火了, 個個師兄都幫 mami 打氣要佢咀到我, 點算呢?  人急智生啦! 我話mami係要黎專重唔係要黎咀o既, 你地一個二個咁隨便就想咀mami. 哩排我都有睇韋小寶, 我即時卸身對mami 行一個韋小寶見到皇下o既禮啦! 就係咁先甩到身! 如果換o左係同佢過助理, 我真係豪不猶豫就咀落去啦! ENZO-Y師兄, 唔該你下次招惹佢個助理入黎玩, 亦唔該各位同佢打下氣等佢咀下我.

事件五 : 換房時肥妹仔唔見手機之下集大結局
都成 1:00 am了, 都係大家要去食宵夜o既時候, 我一行出三樓大廳就見肥妹仔有個姊妹陪住, 佢個樣就又唔開心,又想喊, 又嬲啦! 我更
係走埋去安慰下佢啦! 佢話 d 乜總物總話約佢聽日返黎同佢傾返件事喎. 佢話佢好嬲等唔到聽日, 佢要等到大家都收工後今日搞掂佢. 佢宜家咁火邊會有好結果, 仲有佢得一個人, 冇人幫佢只會俾人蝦佢啦! 我同佢o既姊姐都想保護佢, 叫佢返屋企先啦, 佢點都唔聽. 咁我話我留係道陪佢 law, 我係客, 佢又係坐我枱, 都叫同我有關, 有客係道果 d 乜總物總都會友善 d.  之後 typeR 團長經過我同佢講返件事, 佢就去搵人黎了, 過一陣打佢果個斗察黎o左, 仲有個乜總都黎埋.  有客係道個斗察自然要乖乖俾面同肥妹仔握握手, sa 個 lum 啦!  之後團長就拉埋肥妹仔同mami 係一邊傾, 我就同斗察訓下話了. 我話人地係囡囡, 今日可以係哩個場返, 聽日可以唔係. 佢自己係一個斗察都唔算係二打六職位, 搞大o左對邊個大影 d 呢!  同埋人地係一個細佬女o者, 佢都係開口罵你, 唔駛動手打人掛, 搞到咁大家都麻煩. 握o左手當冇事抹o左佢啦! 阿斗察都話佢認同我咁講, 咁我都同佢握下手話同佢交個朋友啦!  之後佢就走o左了. 我返過去阿肥妹仔道啦, 原來團長認o左肥妹仔做妹了, 仲同 d mami呀, 乜總呀, 打晒招呼話哩個係佢個妹, 唔好俾人蝦佢. 見肥妹仔有番 d 笑容了, 咁我都安樂 d. 之後我就帶肥妹仔過去團友宵夜果邊同佢地打多個招呼, 同佢地講聲我唔食了, 要送肥妹仔返屋企. 打的送到佢去佢屋企樓下, 我就自行步行返屋企交人了.

全文完

No. 1             

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-3-9 05:49 PM 發表 查看引用來源
No. 1             
又俾你阻住我留位, 妖 ...

頭位呀~~~~冇左呀~~~

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-3-9 05:50 PM 發表 查看引用來源
你地  ..... 我盡量收工前打多兩 part 啦

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-9 05:51 PM 發表 查看引用來源

加油呀,車兄:smile_46:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-9 05:50 PM 發表 查看引用來源

又俾你阻住我留位, 妖 ...
我係1個推帖員、做野要快    

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-3-9 05:50 PM 發表 查看引用來源
下次快D啦!   

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-9 05:51 PM 發表 查看引用來源

幾点収工啊??   

多謝報告:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆