問女士..想問下你地對自己男朋友自己打飛機有咩睇法

收藏  |  訂閱
25  853

問女士..想問下你地對自己男朋友自己打飛機有咩睇法

你地對你地個男朋友自己睇咸片打飛機有咩睇法??
接唔接受到??

接受到啊~~~~~
有時唔可以搞野,佢都可以自己滿足自己丫嘛:smile_35:

你係度問梗係好多人都話接受到...
出到去d人就會口不對心 :smile_39: 唱到你一棟都冇

我覺得自己男朋友咁樣打飛機好似對自己不忠咁..
仲同佢嘈左幾次- -:smile_13:

引用:
原帖由 Chu_Man 於 2009-3-9 05:24 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己男朋友咁樣打飛機好似對自己不忠咁..
仲同佢嘈左幾次- -:smile_13:
唔自己解決,咁唔通下下都搵你當洩慾工具咩?...一陣又話男既大食過頭唔尊重女友...:smile_45:
and自己解決同不忠好似冇關係...又唔係叫雞.
我女友都係對呢樣野好反感. 我讓步到盡都係唔睇真人片,改睇卡通. 但冇得要我禁慾

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-3-9 05:45 PM 發表 查看引用來源

唔自己解決,咁唔通下下都搵你當洩慾工具咩?...一陣又話男既大食過頭唔尊重女友...:smile_45:
and自己解決同不忠好似冇關係...又唔係叫雞.
我女友都係對呢樣野好反感. 我讓步到盡都係唔睇真人片,改睇卡通. 但冇 ...
咁你睇咸片係睇另一個女人既身體..我既感覺就係佢好似同緊另一個女人扑野咁..仲要佢個腦係諗緊果d情節..
我唔會好受..我從來冇唔比佢同我搞野丫..佢要果陣我都會比佢..
但係洗唔洗連番到屋企都要自己搞咁多先- -?

= = 又係精神出軌是否違法的爭論...既然你喜好玩思想挾制就繼續啦. 我明白說服唔到你.
但係呢件事上冇人會開心.

男人係呢方面既需要,女人的確係好難理解. 所以你點都唔認同既話咁聽下就算啦
但對我黎講就只係一種發洩壓力同性需要既途徑.
同自己鐘意既女友搞係唔同層次...
同女友搞,我點都會講我愛佢. 係打從心底講. 但av...睇完後我連條女個樣都唔記得啦.

女人有時都會幻想同d高大靚仔有錢型男雙宿雙棲啦..
唔通做男友既知道女友唸過d咁既野就要發矛咩...同樣道理.

引用:
原帖由 Chu_Man 於 2009-3-9 06:00 PM 發表 查看引用來源

咁你睇咸片係睇另一個女人既身體..我既感覺就係佢好似同緊另一個女人扑野咁..仲要佢個腦係諗緊果d情節..
我唔會好受..我從來冇唔比佢同我搞野丫..佢要果陣我都會比佢..
但係洗 ...
你可唔可以當 睇 咸片係參考 呢? 睇吓人地點做 點做會高興啲 自己先會有進步嘛 !!!

男仔有需要就要發洩出黎架啦... 你唔比佢自己黎 佢發夢未一樣 '發' 出黎! 你唔比佢訓啦喎!! :smile_45:

即係我覺得唔係發唔發泄既問題..
男人一定會幫番男人..一定會話冇問題果d..但係有冇諗過自己女朋友點諗?
即使女仔會諗同d靚仔既男仔一齊..但係都唔會對佢地有性幻想同性慾.
你會唔會接愛到自己女朋友睇av黎自慰??之後同你講番個av講咩?仲要同你講佢好high??
佢發夢未試過"發"出黎- -根本就唔關進步既事..男仔有需要就要泄??咁同動物有咩分別?:smile_41:

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-3-9 06:47 PM 發表 查看引用來源
= = 又係精神出軌是否違法的爭論...既然你喜好玩思想挾制就繼續啦. 我明白說服唔到你.
但係呢件事上冇人會開心.

男人係呢方面既需要,女人的確係好難理解. 所以你點都唔認同既話咁聽下就算啦
但對我黎講就只係 ...
我阻止唔到佢去做呢d野..我只係覺得男人係唔係一定要咁需要..同埋我可以點..係唔係由得佢就算- -

前往最後回覆