3月21號(星期六)羅湖之仁k夜

收藏  |  訂閱
20  814

3月21號(星期六)羅湖之仁k夜

現接受新舊會員報名啦...!!
大家請注意截止報名時間:K Party截止報名時間 : [email=3/18@00:00]3/18@00:00[/email]
玩樂地點 : 羅湖卡拉OK場~~
集合時間 : 1845 - 1900 (遲到者罰款50 )
團費 : 位位港紙250元 ( 團費只收港紙 )( 多 o既 我袋  , 少 o既 我包底  )
車費 : AA制 (大約30人仔)
行程安排 : 18:45 - 19:00 集合 (電話通知集合地點)
               19:00 - 19:45 集體出發 (車費自付) 或自行前往
               19:45 - 21:00 到達主場之後一齊食飯(AA制)
               21:00 - 01:00 一齊起K房開Party
               00:00 - 01:00 有需要的情侶到炮房溫馨
回程時間 : 01:15 (車費自付)

女友就:3,6,9,
5人成團, 10人上限
所以出左D新規矩,敬請各C兄見諒
1 ) 到達K場後即收團費
2)  全程嚴禁拍照
3)  全軍一定禁毒
歡迎任何人參加 , 年齡無分界限!!!!
純緒交友玩樂 ,開心 , 安全最緊要!!!
如果你有興趣一齊玩,可以PM我!!!!
記得留名及電話( 香港和國內 )
報名不到,永久Bad List!!!!
地點免問 ,揚左大家無得玩 !!!!

報名可直接PM本人(請留聯絡電話)--shingo1120

貢熟口面既??

唔去都推一下!!!:smile_38:

回覆 1# 的帖子

唔去都支持一吓...玩得開心啲呀...支持!!!...一路順風...記得影相...返嚟出個有相報告呀...

羅湖邊道先...C兄

支持開團, 做福會員

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
貢熟口面既??

唔去都推一下!!!:smile_38:
連人地d錯處都抄埋!

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-3-5 17:06 發表
支持開團, 做福會員
咁遠..近D都話去玩下:smile_39:

引用:
原帖由 shingo1120 於 2009-3-5 04:56 PM 發表 查看引用來源
現接受新舊會員報名啦...!!
大家請注意截止報名時間:K Party截止報名時間 : 3/18@00:00
玩樂地點 : 羅湖卡拉OK場~~
集合時間 : 1845 - 1900 (遲到者罰款50 )
團費 : 位位港紙250元 ( 團費只收港紙 )( 多 o既 我袋 ...
3月21號,駛唔駛咁早呀:smile_45:

囡囡3.6.9....,酒飲什麼酒?

唔會去都推下先

前往最後回覆