最近做愛噴好多水,點算?

收藏  |  訂閱
35  4.3k

最近做愛噴好多水,點算?

我同我男友拍拖成3年,一直都有做愛,試過做到很激也只是流濃濃的液體。
但是最近呢2個星期唔知點解,我身體出現變化,就是當從後面插一陣時,我突然有一種好似尿急的感覺,
忍唔住之下,男友拔條野出來,我即刻噴出大量的水,我初時以為是賴尿,
但是當再continue插返入去一陣時,又來噴水,連續噴左3次水。

其實之前,男友用手指都可以整到我噴水,那是好正常的事。
從來他用JJ 插我,我就算幾興奮都好,都唔會噴水,但是最近竟然可以用JJ插都噴大量的水,really好擔心係咪個子宮移左位?

跟住今日啦,我因為訓得唔好而好累,不過今日照跟男友做愛,本來無乜mood, 點之後面插左一陣,又來噴大量的水,
噴左2次,但是噴完之後個人super累,點算?
咁樣噴水法,會唔會好傷身架? 點解以前點插都唔會噴水,依家後面插左一陣就噴?

小心脫水呀:smile_30:

need to try try sin can ans you la

我條女無水:smile_47:

引用:
原帖由 waterbabycat 於 2009-3-1 09:29 PM 發表 查看引用來源
我同我男友拍拖成3年,一直都有做愛,試過做到很激也只是流濃濃的液體。
但是最近呢2個星期唔知點解,我身體出現變化,就是當從後面插一陣時,我突然有一種好似尿急的感覺,
忍唔住之下,男友拔條野出來,我即刻噴 ...
小姐,你吾係吾知咩叫潮吹呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 肥周仔 於 2009-3-1 09:39 PM 發表 查看引用來源
我條女無水:smile_47:
但是有水,唔知會唔會傷。
不過我男友又好似幾鐘意睇住自己插到我噴水。

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-3-1 09:42 PM 發表 查看引用來源
小姐,你吾係吾知咩叫潮吹呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我知呢d叫潮吹,不過唔知會唔會傷身同影響到個子宮?

引用:
原帖由 waterbabycat 於 2009-3-1 09:44 PM 發表 查看引用來源

你幾歲,性經驗好豐富嗎:smile_41:

我用手指整我條女個陣 佢都話有d想去toilet既感覺
跟住就流好多水 有d仲係射出黎咁

引用:
原帖由 waterbabycat 於 2009-3-1 09:44 PM 發表 查看引用來源

無奶油會有影響架喎:smile_14:

前往最後回覆