不快之旅

收藏  |  訂閱
20  1.4k

不快之旅

一行三人上平常 , 唸住搵女過夜 :smile_47: , 1700時行過中元路俾個媽咪拉左入一間髮廊 , 果間黑店由中元路行去好近 (大家兄弟小心) , 門口係髮廊一推鐵門入去係個大倉 , 有十幾條女..........d 女質素一般本來唸住走人 , 但個媽咪死纏爛打.........咁就選左三個十七至十九歲比較好 D 既女 , 媽咪講四百過夜 , 成交.........跟住惡夢開 , 番到酒店條女就好急拉我去沖涼, 心唸過夜五駛咁急MA , 沖完涼條女就好心急話要做 , 一 Q 完後 , 條女就突然同我講話約左人要走 , 當時真係灰晒 , 唯有冧下條女叫佢留抵 , 但佢都係唔肯 , 即刻打俾我間離房兩個朋友 , 出現同樣情況 , 一定係班女早有預謀........打電話俾佢地媽咪投訴 , 佢媽咪都話冇計 , 淨係話搵佢再選女(心唸對佢仲邊有信心呀).........之後班女仲要每人問我地攞多一百人仔先肯走 , 加埋俾左一百佢阿媽咪 , 共二百元 , 最尾俾錢叫佢地走 , 俾佢地咁搞法真係冇晒心機........
今次係我係常記玩第一次中伏 , 之前幾次都未試過俾人放飛機 , 想問下大家有冇試過同樣情況 ?

你咁好人又比佢走 ...冇辦法自己傻

師兄可能因17:00時間太早,她想做多二轉快仔.如果是21:00點打她都不走:smile_39:

引用:
原帖由 tony3318 於 2009-3-1 08:58 PM 發表 查看引用來源
師兄可能因17:00時間太早,她想做多二轉快仔.如果是21:00點打她都不走:smile_39:
我都有D咁諗

回覆 1# 的帖子

啲媽咪早有預謀

多謝報告

近來好多cp不快之旅, 點解呢:smile_41:

近來好多cp不快之旅

真係太早了

下次夜少少啦:smile_39:

so shit, thx for shairng

前往最後回覆