上一頁下一頁
發新話題

我第一次肛交

收藏  |  訂閱
299  39.4k

我第一次肛交

最近看見好多人討論肛交, 我都想分享下我的睇法. 我明白好多女仔都話不會試, 因為覺得會很痛或者不幹淨所以點都唔會試. 但是我想話我第一次係幾年前係美國讀大學時. 可能係外國所以大家都開放D. 幾多個女仔朋友都話試過同覺得幾有趣.

所以我有時也自己玩下屎眼, 咁有一次同那時侯既bf去完party, 大家都醉醉地, 我主動提議試下. :smile_13:

老實說, 第一次真係唔很舒服, 但是個感覺, 個概念真係好刺激!!! 之後練習多咗真係每次都好high.

我想講既係, 我建議大家女仔試下囉. :smile_13:  我第一次都痛㗎, 但是我現在真係好鍾意肛交呀!

引用:
原帖由 milo99 於 2009-2-28 01:36 PM 發表 查看引用來源
最近看見好多人討論肛交, 我都想分享下我的睇法. 我明白好多女仔都話不會試, 因為覺得會很痛或者不幹淨所以點都唔會試. 但是我想話我第一次係幾年前係美國讀大學時. 可能係外國所以大家都開放D. 幾多個女仔朋友都話試 ...
:smile_27::smile_27:吾得...接受吾到.....

哈哈哈哈我係男人都唔得

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-2-28 01:39 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈我係男人都唔得
榴槤, 有d聽到都怕, 但係當您食倒一介好榴槤
您會迷上佢....
結論係, 第一次 feel 係好重要.
第一次feel唔好 咩都冇用
對手伙係好重要

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

榴槤, 有d聽到都怕, 但係當您食倒一介好榴槤
您會迷上佢....
結論係, 第一次 feel 係好重要.
第一次feel唔好 咩都冇用
對手伙係好重要
:smile_27::smile_27:榴連同果度差好遠

係咪好痛架???????:smile_35: :smile_35:

:smile_41: :smile_41: 肛交呢個性行為,其實係對正常體位性交少咗甚至係冇咗興趣同感覺先至衍生出嚟嘅性行為,以前大多數發生响男同性嘅身上,啱嘅就叫肛交,唔啱嘅就叫雞姦。

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-28 01:37 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:吾得...接受吾到.....
電髮 d 藥水接受吾到  :smile_27: :smile_27:
但如果有 心怡 髮型, 帥父好手藝
您會好 enjoy.:smile_13: :smile_13:
大個女先會 體檢倒

引用:
原帖由 apple724 於 2009-2-28 01:59 PM 發表 查看引用來源
係咪好痛架???????:smile_35: :smile_35:
lotion oil (成人用) 唔少得, 側身容易d 同女方要配合 ..

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-28 02:00 PM 發表 查看引用來源

電髮 d 藥水接受吾到  :smile_27: :smile_27:
但如果有 心怡 髮型, 帥父好手藝
您會好 enjoy.:smile_13: :smile_13:
大個女先會 體檢倒
:smile_27::smile_27:吾會試...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆