42 12345
上一頁下一頁
發新話題

公安捉人禁錮手法恐怖!

收藏  |  訂閱
41  6.2k

公安捉人禁錮手法恐怖!

http://hosted.pikipimp.com/pimped_photo/s/image/41/823/673/2008_05_17__27_-compiled.jpg
http://hosted.pikipimp.com/pimped_photo/s/image/41/823/688/2008_05_17__28_-compiled.jpg
- disco 門口捉人
- 屈人食k
- 一係簽認罪書, 罰款+入獄, 一係即時入獄2星期
- 監獄百幾呎放百幾人
- 要輪流訓覺, 每日只可訓2個鐘
- 一日得一杯廢水飲, 缺水生口蒼
- 要剃頭
:smile_42:

回覆 1# 的帖子

咁恐怖...好不安呀...

有幾? 佢男友又比人搵到有料到, 真係無定假既無人知
係大陸比人捉,比星級酒店你咩?
如果上邊樣樣都好, 個環境又唔係咁拉

引用:
原帖由 dmy06 於 2009-2-27 03:21 PM 發表 查看引用來源
有幾? 佢男友又比人搵到有料到, 真係無定假既無人知
係大陸比人捉,比星級酒店你咩?
如果上邊樣樣都好, 個環境又唔係咁拉
佢話0係門口都俾人拉喎.. 拉夠數收隊走人.. 完全唔夠証據.. 明屈

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-27 03:22 PM 發表

佢話0係門口都俾人拉喎.. 拉夠數收隊走人.. 完全唔夠証據.. 明屈
個啲系咩地方心照啦:smile_45:

搜唔到野而個人又精神爽利...
點屈都屈唔入啦...

係未入去, 但係佢地兩個一齊, 其中一個身上有K仔, 拉晒兩個去查好正常。身上有毒品, 有無落d 都要拉架啦。佢條仔斷正唔洗講, 只係佢有可能比人玩。而且, 點知人地上次時食過,到驗既時候重有?

引用:
原帖由 dmy06 於 2009-2-27 03:50 PM 發表 查看引用來源
係未入去, 但係佢地兩個一齊, 其中一個身上有K仔, 拉晒兩個去查好正常。身上有毒品, 有無落d 都要拉架啦。佢條仔斷正唔洗講, 只係佢有可能比人玩。而且, 點知人地上次時食過,到驗既時候重有?
即係誅九族... 最好一個人去? 一個人落d又難溝女...
文中另一個case, 話驗尿既時候一手掃0西, 扮0西要驗跟住又唔驗喎....

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-27 03:56 PM 發表 查看引用來源

即係誅九族... 最好一個人去? 一個人落d又難溝女...
文中另一個case, 話驗尿既時候一手掃0西, 扮0西要驗跟住又唔驗喎....
誅唔誅要睇你彩數, 唔一定有事, 但風險就一定有
同留上所話一樣, 乜野地方, 大家心照拉

引用:
原帖由 dmy06 於 2009-2-27 04:10 PM 發表 查看引用來源
誅唔誅要睇你彩數, 唔一定有事, 但風險就一定有
同留上所話一樣, 乜野地方, 大家心照拉
Disco比其他地方更危險?

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆