上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  180.0k

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

兩年前, 我朋友係某酒店做, 可能因為佢大大隻, 幾好樣. 而酒店 比較多女.
聽佢講, 佢都食左好多件, 由大堂妹, 酒吧, 行政樓, 秘書, 執房 都有過一手, . 而我從佢介紹之下都上左兩件. 一件係大堂妹, 一件係酒吧 waiter.

而第一次 3p 同開始玩酒店妹,  都係因為識到喱個酒店妹.

話說 有一晚等我朋友係放工, 我就係員工出口等佢, 順便睇下有咩好野.
當我朋友出泥, 剛剛有兩個女仔行過, 我朋友見我眼光光. 除即叫停左佢地, 問佢地食唔食消夜. 其中一話ok, 之後落左吧.

佢個樣都90分, 果時大家都好正經, 吹下水, 一直到2:00am 要走果時, 我frd 要早班, 要訓覺, 我己為冇著落. 點知 我個 frd 叫我 樓下等佢, 之後call 我上左時鍾.
心想, 唔係ar, 3p..

當時好緊張拍門, 門冇lock (咁都唔怕...), 以經吹緊, 我frd 叫我 上馬, 即時 除庫 小佢, 多水多汁, 我frd 出左野, 條女叫唔好停,   太約10 分鐘 我都想出左野 , 我示意 有冇 dom dom, 佢話唔洗...

我都唔想咁多, 出野...

之後到我個frd 小佢, 我坐係邊邊, 休息一陣回氣, 見佢個淫樣真係 衰過d雞 (雖然小左佢, 但您真係估唔倒佢之前係幾正經.

想想下野, 佢好主動叫住要吹我, 我當然配合佢, 我 frd 都出左野, 佢叫我繼續, 我轉左位係後面 小佢.

差不多 5點. frd 問我夠未, 我話真係一流.
之後我去沖涼, 心想要走, 比我個 frd 訓下.
出泥我之後 我 frd 話叫左同事收工上泥訓  𠗐 ...

果晚之後, 我問佢玩到幾點, 佢話同兩另外兩個同事玩到天光, 佢就訓左2個鍾番工, 果兩個就成 10點先走.

佢話 哩 d 都係普通貨, 星期六玩件正野.

-------------------------------------------------------
       個人回憶, 信則有, 不信則無
唔信千其唔好睇 ar, 因為您可能接受唔倒 !

我宜家都唔係好信 3個人點解可以係 KFC
         公司除左女仔條群輪住小 ...
   有 video 睇完先信呢個社會係改變左     
-------------------------------------------------------

"酒店酒吧妹, 同時 3 穴 真人版....              " #58
"會議室 制服事件 酒店 part time 破處之作" #116
"老友亞文 養左3年隻公司私家雞              " #205
"與亞男接力                                               " #390
"送貨番外遍 山上野戰                               " #504

有回應先寫
終之章 -                                                       # ??? - 係時候收工 la
....
....

邊間酒店呀:smile_46:

支持~~~~~~~~~~~~~~~
硬住等緊你出.....下集~~~~~~~~~~~~

咁正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 2# 的帖子

唔方便講啦, 因為仲食緊...:smile_30:

我都好耐冇 北上....

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-19 02:36 PM 發表 查看引用來源
兩年前, 我朋友係某酒店做, 可能因為佢大大隻, 幾好樣. 而酒店 比較多女.
聽佢講, 佢都食左好多件, 由大堂妹, 酒吧, 行政樓, 秘書, 執房 都有過一手, . 而我從佢介紹之下都上左兩件. 一件係大堂妹, 一件係酒吧 wait ...
bastards
shame on you two

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-19 14:43 發表 查看引用來源
唔方便講啦, 因為仲食緊...:smile_30:

我都好耐冇 北上....
係邊區架咁

全力支持3p活動:smile_46:

支持~~~師兄真有食神~

:smile_45:  有冇甘OPEN呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆