上一頁下一頁
發新話題

正骨場靚女集中營

收藏  |  訂閱
74  13.5k

正骨場靚女集中營

綜合各方面既意見, 係
1. 皇室假期
2. 太平洋
3. 水都
4. 水立方
5. 東方棕泉
6. 678
7. 東方夏威夷

小弟覺得
1. 幾個月前去過, 比以前少左好多靚女, 聽講去0西太平洋
2. 80-90%有Video睇, 美女如雲, 小弟至愛
3. 只有小部份有相, 肉眼所見, 得幾個靚女
4. 未去過..
5. 相都無張..點搵..
6. 傳聞之中最豪既場
7. 肉眼所見, 得幾個靚女

ps. 因為唔夠分所以出唔到統計post

678 ...:smile_39:  no good la

太平洋已成為機場嘛:smile_41:

引用:
原帖由 木亥牛寺 於 2009-2-16 03:27 PM 發表 查看引用來源
太平洋已成為機場嘛:smile_41:
下? 太平洋都玩HJ ? 大場來架喎

回覆 1# 的帖子

咁...幾靚嘅場實有豬扒嘅...!!!...

太平洋,而家做咩式都可以出火,技師統一收200元.

引用:
原帖由 ckk. 於 2009-2-16 04:42 PM 發表 查看引用來源
太平洋,而家做咩式都可以出火,技師統一收200元.
有無吹水呀.. 明文規定唔可以簽多過100喎, 除非3個鐘或以上
預留最多簽150...
咁係咪個個都肯出火架??

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-16 04:46 PM 發表 查看引用來源

有無吹水呀.. 明文規定唔可以簽多過100喎, 除非3個鐘或以上
預留最多簽150...
佢有吹水, 因為我去過, 出火係$100 :smile_34:

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-16 04:46 PM 發表 查看引用來源

預留最多簽150...
師兄你幾耐冇去個呀:smile_41:?,我上次去後出的報告相信你冇看過吧,有需要我可pm給你:smile_34:,我當時就是按TPY式簽兩舊出埋,正骨又點可能把你條褲退到去膝頭嚟推油呀:smile_45:?

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-2-16 04:57 PM 發表 查看引用來源
師兄你幾耐冇去個呀:smile_41:?,我上次去後出的報告相信你冇看過吧,有需要我可pm給你:smile_34:,我當時就是按TPY式簽兩舊出埋,正骨又點可能把你條褲退到去膝頭嚟推油呀:smile_45:?
下? 家陣d大場都變左機場? 係咪有做TPY式既女都做HJ架??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆