點解唔比打禁多字?

收藏  |  訂閱
14  556

點解唔比打禁多字?

話說早幾日進入一個大陸的桑拿網站
看到個網站規定reply不能寫多過250字
看完真係好想笑
我地香港從來只有嫌人地不回post,寫得少,冠水,...
邊有網站叫人唔好寫禁多
唔通真係文化同地域的差異

系呀, 我都唔見左50分呀 (Thanks for your Report) 就係咁:smile_39:

可能上面的討論區覺得太多字會睇到人眼瞓卦.所以可能越短越好,越多分加啦..:smile_30:. 所以咪唔同HK,打咁少字,呃分咩...咁冇誠意.....打多幾隻字啦,c-hing....:smile_42:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-2-16 01:58 AM 發表 查看引用來源
可能上面的討論區覺得太多字會睇到人眼瞓卦.所以可能越短越好,越多分加啦..:smile_30:. 所以咪唔同HK,打咁少字,呃分咩...咁冇誠意.....打多幾隻字啦,c-hing....:smile_42:
"多謝" 都唔夠誠意, 咁係咪要打200次 "多謝":smile_45:

要你開多幾個post 先得..
一個唔夠位

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-2-16 02:12 AM 發表 查看引用來源

"多謝" 都唔夠誠意, 咁係咪要打200次 "多謝":smile_45:
中國通對我出的post未夠晒誠意羅:smile_27:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-16 01:36 AM 發表 查看引用來源
看完真係好想笑
邊有網站叫人唔好寫禁多
你睇下地鐵有幾多人會揸本書睇丫...
馬經 除外 ....

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-16 01:36 AM 發表
看完真係好想笑
邊有網站叫人唔好寫禁多
Different place have a different way !!!

引用:
原帖由 haljordon 於 2009-2-16 06:18 AM 發表 查看引用來源

Different place have a different way !!!
禁即是點呀:smile_27:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-16 01:36 AM 發表 查看引用來源
看完真係好想笑
邊有網站叫人唔好寫禁多
師父不如說出站名and網址:smile_38:
我知你有想賣廣告

前往最後回覆