當一個q女明知你唔煙唔酒仲主動同你講....

收藏  |  訂閱
31  4.7k

當一個q女明知你唔煙唔酒仲主動同你講....

叫你落深圳酒巴玩....話會介紹佢d索女 fd 比你識....代表d 乜....
其實用幾舊水請佢地飲冇乜所謂....不過果道d場又冇cocktail 果d....又唔想去到呆坐...
比著你地係我會點=.=

咪比佢head住:smile_34:
去你想去既地方:smile_45:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
咪比佢head住:smile_34:
去你想去既地方:smile_45:
深圳地方我唔熟...可以話未去過...諗唔到有咩消遣...
我問絛女我上去會帶我去邊道玩...佢話白天就公園...晚上就酒巴....
佢同我都唔飲酒...唔知去到有咩搞...不過佢話佢d fd飲...到時佢陪我唔飲,,,咁姐係點:smile_27:

最o咀係我問公園係咪有機動遊戲好似海洋公園果d....佢就話係小朋友去打千秋果d...:smile_27:

你同佢識左幾耐阿:smile_41:

你又沒去過...好危wo

回覆 5# 的帖子

識左一日ja....不過佢話有份正職係做服務行業...應該唔係存心厄人果d掛=.=

引用:
原帖由 ponpon318 於 2009-1-28 04:20 PM 發表 查看引用來源
識左一日ja....不過佢話有份正職係做服務行業...應該唔係存心厄人果d掛=.=
服務行業可以係服務性行業

引用:
原帖由 ponpon318 於 2009-1-28 03:44 PM 發表

深圳地方我唔熟...可以話未去過...諗唔到有咩消遣...
我問絛女我上去會帶我去邊道玩...佢話白天就公園...晚上就酒巴....
佢同我都唔飲酒...唔知去到有咩搞...不過佢話佢d fd飲...到時佢陪我唔飲,,,咁姐係點:smil ...
你地一对一夠la洗X叫佢啲fd牙:smile_45: 吾酒可以行街睇戲食飯咯

興趣唔啱,不去。

去sn 或者去東門,如果對深圳不了解不要一個去:smile_42:

前往最後回覆