心思思....過年想試下去cp sn.....有野想問...

收藏  |  訂閱
31  1.2k

心思思....過年想試下去cp sn.....有野想問...

sn 大約幾錢?
邊間好玩?
小弟住港島南區....最平既路線圖係點?
小弟未去過cp...有冇c hing 可以結伴同行....我唔煙唔酒...仁k唔太岩我...
剩係想試下莞式sn 同過夜....

師兄,我同你都係新手,我都想去試下!
我住新界西既,到時約埋一齊去呀!

引用:
原帖由 激進分子 於 2009-1-13 09:19 PM 發表 查看引用來源
師兄,我同你都係新手,我都想去試下!
我住新界西既,到時約埋一齊去呀!
新界西咁遠....c hing你幾大丫...我20=.=

我都唔煙唔酒, 所以K 都唔太岩我
我住新界北,大家可以約埋至一齊上
我都係甘唔多20ja
有冇msn??? 我pm唔到你

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-1-13 09:49 PM 發表 查看引用來源
我都唔煙唔酒, 所以K 都唔太岩我
我住新界北,大家可以約埋至一齊上
我都係甘唔多20ja
有冇msn??? 我pm唔到你
我轉ac pm msn比你

引用:
原帖由 ponpon318 於 2009-1-13 09:11 PM 發表 查看引用來源
sn 大約幾錢?
邊間好玩?
小弟未去過cp...有冇c hing 可以結伴同行....我唔煙唔酒...仁k唔太岩我...
想試下莞式sn 同過夜?!
玩完莞式sn 再搵囡伴你過夜?!
定0係 sn 過夜?! sn 好似要零晨一點後入場 先比0訓過夜喎[自己一個0訓] ~

回覆 6# 的帖子

冇乜資金....諗住係sn 過夜算=.=

引用:
原帖由 terry9911hk 於 2009-1-13 10:37 PM 發表 查看引用來源
冇乜資金....諗住係sn 過夜算=.=
sn 好似要零晨一點後入場 先比0訓過夜,咁夜入場食水尾喎 ~
通常傍晚時分入場 會多野吃!! 好似10點幾仲有火車搭返落深圳的!

哈!我都是20x,也是住港岛区
不过过年上去好少女WOR

引用:
原帖由 ponpon318 於 2009-1-13 09:11 PM 發表 查看引用來源
sn 大約幾錢?
邊間好玩?
過年返去没女呀:smile_45:

前往最後回覆