徵 30-35 不開心 / 寂寞女

收藏  |  訂閱
32  1.2k

徵 30-35 不開心 / 寂寞女

我是男, 今年36, 與另一半一起不開心 .... 想在這裡徵 30-35女仔

如果妳像我一樣, 即使有另一半但也不開心的話, 希望在這裡等妳的到來, 做個朋友, 紅顏知已, ... 或者 ....

等待妳的到來

引用:
原帖由 ChiWanSir 於 2009-1-6 03:44 PM 發表 查看引用來源
我是男, 今年36, 與另一半一起不開心 .... 想在這裡徵 30-35女仔

如果妳像我一樣, 即使有另一半但也不開心的話, 希望在這裡等妳的到來, 做個朋友, 紅顏知已, ... 或者 ....

等待妳的到來
冇另一半既得唔得咖?:smile_14:

咁都無話唔得 o既 .... 妳呢? 妳的故事又是怎樣的?

:smile_22: 唔開心就分 手啦 ~拖拖拉拉 ..曬人時間
賤男 ~post上 來博吊 ~

引用:
原帖由 ChiWanSir 於 2009-1-6 03:44 PM 發表 查看引用來源

等待妳的到來
不過我是寂莫....沒有男友...每天也是一個人....:smile_19: :smile_19:

咁可以在這裡認識你嗎???

(但我工作時間極不穩定 你可否有空 直接PM我嗎?? )

我己經 PM 了妳了 .... 哈哈 ... 不知妳甚麼時候會回覆呢 ?

sorry 呀, 我冇唔開心, 同而且我未夠30 歲呀:smile_13:

引用:
原帖由 飛驚 於 2009-1-6 06:01 PM 發表 查看引用來源
:smile_22: 唔開心就分 手啦 ~拖拖拉拉 ..曬人時間
賤男 ~post上 來博吊 ~
吊得好:smile_35:

引用:
原帖由 亞叔 於 2009-1-7 07:10 PM 發表 查看引用來源
吊得好:smile_35:  
    咪搞事啦亞叔:smile_38:

引用:
原帖由 飛驚 於 2009-1-6 06:01 PM 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
做咩咁火呀~:smile_30::smile_30:

前往最後回覆