[問] 花刀, 凡仔 及 +2 詳情

收藏  |  訂閱
16  528

[問] 花刀, 凡仔 及 +2 詳情

有冇ching知到近排花刀, 凡仔 及 +2 的狀況??
因我想同FD下星期五 or 六上去玩, 唔知邊間啲女多及質素好啲, 唔該比啲意見, thanks.

各花入各眼,呢度d ching應該推介瓜刀

花花好掂喎...禮拜六玩到....星期日晚+點仲有人上去...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 09:25 PM 發表 查看引用來源
花花好掂喎...禮拜六玩到....星期日晚+點仲有人上去...
cacoke 兄, 你近排成日去花刀?? 我個幾月前去過一次好似唔係好多女,  而家係咪多咗女?? 約有幾多女如星期五去, 質素好過之前嗎??

還有你覺得凡仔 及 +2 都係咪不及 花刀??:smile_41:

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-12-29 21:44 發表 查看引用來源

cacoke 兄, 你近排成日去花刀?? 我個幾月前去過一次好似唔係好多女,  而家係咪多咗女?? 約有幾多女如星期五去, 質素好過之前嗎??

還有你覺得凡仔 及 +2 都係咪不及 花刀??:smile_41:
係呀...依期客多咗...咪多咗女過來開工啦...

Last night 先同啲 DJs, 媽咪去大骨仔...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 09:48 PM 發表 查看引用來源

係呀...依期客多咗...咪多咗女過來開工啦...

Last night 先同啲 DJs, 媽咪去大骨仔...
cacoke兄, 你覆得好快, 犀利:smile_34:
我可能下星期五 or 六 上去, 帶隊, 唔想令團友失望.
請問你最近果次去係幾時?? 有幾多女果日?? 女得唔得??:smile_41:

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-12-29 21:51 發表 查看引用來源

cacoke兄, 你覆得好快, 犀利:smile_34:
我可能下星期五 or 六 上去, 帶隊, 唔想令團友失望.
請問你最近果次去係幾時?? 有幾多女果日?? 女得唔得??:smile_41:
我星期六(27/12) 上...兩間房女女滿房飛...

有本台師兄生日, 仲加插超級無敵小忌廉..媽咪識做..女女無詐型...

pm 阿哎吔奶奶電話俾你啦..

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-29 10:01 PM 發表 查看引用來源

我星期六(27/12) 上...兩間房女女滿房飛...

有本台師兄生日, 仲加插超級無敵小忌廉..媽咪識做..女女無詐型...

pm 阿哎吔奶奶電話俾你啦..
好呀, PM 個媽咪電話比我, 成唔成響邊個果名個朶:smile_38:

引用:
原帖由 大戶打手係狗 於 2008-12-29 22:07 發表 查看引用來源

好呀, PM 個媽咪電話比我, 成唔成響邊個果名個朶:smile_38:
no need 啦...上去尋開心啫...

回覆 9# 的帖子

Thx...............

前往最後回覆