上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月27日花刀速報....搶靚女事件部!

收藏  |  訂閱
172  10.5k

COPY手記.......12月27日花刀速報....搶靚女事件部!

又出完團翻黎啦,寫下報告先,今次行程好順利,4點半到CP,一馬當先衝上大倉先,上倉得翻十幾人,無個得,行翻落下倉,都有幾十人,咁就各CHING慢慢睇慢慢揀,不過最終都系得一位CHING成交,要左個幼齒,條女都未滿17歲,媽咪話既!
咁跟手翻出路口,衝上天鵝仔倉捉女,又系比D雞婆圍毆,有幾個CHING逃出生天,鬼叫我地送羊入虎口咩,各人拖住女女系街邊集合,跟著睇下邊度食飯好,又系小洞天?

NOWAY!ee!見到對面有間新野,原來系小雨天分店,咁就衝上樓攞兩張台,坐左20人,D小菜都好經濟下,由十幾蚊起,點左8個菜,食都食唔晒,打包左兩碟豬手肉,一陣飲酒時攞黎送酒一流,埋單4舊水,每人4條野,底到爛!
跟手翻酒店派房卡,有女既就上房,仲有D死硬份子,一定要搵花街女,個派CHING就過花街搵女,我搞掂房間後,都隨後行下花街,今日客人都好似比較少,聽經理講金融風暴真系有影響,生意大不如前,唔怪得女多過客好多,在現場睇,女女就有150人左右,客人就得十零人。
ee!有組女都索下,個個相頭都好得,如果呢種女落HK,肯定系做高鐘個隻,有個遲來CHING都睇中長髮靚女,其實我都好鐘意,唯有讓比佢先啦,點知系我地後面,有條木咀系到指手劃腳,好似想行動咁,咁我就借位擋佢視線,叫條女跟我地上V888先,點知佢話媽咪唔系到,唔岩規矩,要等。

點知條木咀駛橫手,叫第二組相熟媽咪埋黎,叫條女跟佢走,其時呢組媽咪出現左,我就炸晒形,話點能夠遲來先上岸,唔岩數,媽咪就話系熟客,我吊七佢,乜野理由?
噪左一陣,都系無結果,咁算吧啦,個媽咪系咁陪不是,話一陣帶女過房同我地Say Sorry!
咁系現場都有好多靚女,慢慢搵慢慢睇,唔駛急,因為都無乜客會爭,各人搵到心頭好後,就上V888房P酒,ee!點解坐低後咁多女既,原來有3位CHING每人兩件,今次D仁兄都算豪,每人坐兩件,咁就黎料啦,飲酒唱歌,人生幾何!
其間幼齒木頭妹系咁自隊,仲湯幾次咁多,咁就勞煩BMW兄食醉雞啦,最後飲到個個夠皮,埋單走人,大家話要食下宵夜,今次唔食燒烤,過對面小店食粥,20人包晒成間鋪,叫左豬骨粥4煲,炸餃子幾碟,炒河粉幾碟,幾支老青,埋單百幾蚊,又每人十雞,平到喊!
食飽各人返房開工,我就沒乜著落,又Call康城車黎接,去到上房,睇左幾轉,無個岩,乜呢期無乜女運,無個正,連D所謂小公主都唔靚,主任話多客關系,都唔知真定假?
求其搵個300蚊算數,點知一除衫,小肚腩、細波、大奶頭、粗腰、無羅由,乜都齊,真系喊得一句句,都無計既,錢照付,精照出,想叫佢吹出算數,點知佢話臨出時講聲,唔好系佢口出喎!
唉!吹得又唔系好舒服,叫佢一路錫我Lin Lin,一路打出算,最後只有些少快感就出左啦,跟著未夠鐘就叫佢走,我自已早D訓好過,唔駛佢做個D服務,因為第二朝要一早走,唔陪得團友們閒話家常啦!

第一版!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-12-28 10:48 PM 發表 查看引用來源
第一版!!!!:smile_30:
我就係咁樣俾人扣左幾十分!

推完先睇!:smile_30: :smile_30:

COPY兄呢排女運真係好差喎.

支持阿公, 推左先睇!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-12-28 10:51 PM 發表 查看引用來源

我就係咁樣俾人扣左幾十分!

推完先睇!:smile_30: :smile_30:
咁....:smile_13: 做cd rom算啦:smile_30:

多謝阿公搶女包膠...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 10:41 PM 發表 查看引用來源
求其搵個300蚊算數,點知一除衫,小肚腩,細波,大頭,乜都齊,真系喊得一句句,都無計既,錢照付,精照出,想叫佢吹出算數,點知佢話臨出時講聲,唔好系佢口出喎! ...
真係乜撚都齊喎!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 22:41 發表 查看引用來源
點知一除衫,小肚腩,細波,大頭,乜都齊,真系喊得一句句 ...
會唔會係多了女回鄉過年, 選擇少了:smile_41:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-12-28 10:55 PM 發表 查看引用來源
咁....:smile_13: 做cd rom算啦:smile_30:
唔好做CD ROM,不如出下報告啦!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆