[代fd問]有個fd話佢去親141都會帶埋嗰種獨有紅燈區氣味返home..點算?

收藏  |  訂閱
8  890

[代fd問]有個fd話佢去親141都會帶埋嗰種獨有紅燈區氣味返home..點算?

有個fd佢話佢去過141喎..

佢話嗰到d樓 有種好獨特既141雞場味 ...(講到好似話係141獨有 )

唔知係咪肥皂液...定乜味...佢話係同自己屋企浴室d味唔同..

但佢話間間141房散出黎d味都大致係嗰種..

(唔知各位brother明唔明佢講乜喇 )

佢話次次離開唐樓,都會索左嗰d雞場味入身..

咁究竟有咩方法辟走呢 ?  佢自己心虛唔想比人估到佢去過141

ching有冇好介紹 ?

大家有冇因呢d而煩惱?

#我個死仔fd死都唔肯用佢自己ID去問,要我問,真衰 !

最簡單咪扯幾支煙先返歸囉

[代fd答] 係咪奧寶沐浴露味呀?:smile_30: 奧寶味好耐都唔散架......
自備屋企梘液入落旅行裝就得啦, 如果囡囡問你點解要自已帶梘液你話用唔慣CHEAP野/自己好易皮膚敏感話得囉:smile_44:

引用:
原帖由 wongmo 於 2008-12-28 03:20 PM 發表 查看引用來源
[代fd答] 係咪奧寶沐浴露味呀?:smile_30: 奧寶味好耐都唔散架......
自備屋企梘液入落旅行裝就得啦, 如果囡囡問你點解要自已帶梘液你話用唔慣CHEAP野/自己好易皮膚敏感話得囉:smile_44:
再唔係自己屋企都用奧寶包你冇問題...

引用:
原帖由 趙猛丁 於 2008-12-28 03:02 PM 發表 查看引用來源
最簡單咪扯幾支煙先返歸囉
佢唔食煙架~~~~

引用:
原帖由 wongmo 於 2008-12-28 03:20 PM 發表 查看引用來源
個個都用奧寶架 ???:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wongmo 於 2008-12-28 03:28 PM 發表 查看引用來源

再唔係自己屋企都用奧寶包你冇問題...
廢事比人以為佢屋企做咩生意啦~~

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-28 04:17 PM 發表 查看引用來源

個個都用奧寶架 ???:smile_30: :smile_30:
唔係個個, 不過十個都有八個, 廿蚊有成一公升佢地至愛.........:smile_38:

全部用晒俬伙野咪得囉,由毛巾[多幾條],沖涼液,袋袋,按摩油,濕紙巾[消毒個種],係咪好野帶,又吾知點樣用,又好煩呢,當你會知道返家先有味,仲大九撚鑊呀,玩要開心之餘,仲要安全,一係吾好怕比人知去玩。

前往最後回覆