东莞长安沙X龙涛乐爽记

收藏  |  訂閱
39  5.3k

东莞长安沙X龙涛乐爽记

偶遇“李+欣”,做次許公子(有相包膠)
尋日同班老友結伴去長安HAPPY,直奔龍X樂會所――之前傻強在網上做左功課,搜索近期龍X樂火爆,唔同枯枝發芽?好似沙記幾舊下窩,N年前去過。。。
之前傻強同部長小馬哥早早駁左房,入左大堂直上2樓揀女,兜兜轉轉到了表演廳,告知八點鍾有SHOW,大佬,衣加先五點鍾,唔等了,落鍾先算了。小馬哥是湖北人,278甘,一頭金髮,白話都幾流利,矩話做桑拿78年了,仲話去過香港,迷戀香港繁華都市。。。呵呵,算是同道中人啦。
小馬哥都算識做,見偶的人多,即時安排JS行沙圈SHOW展示,個T台都幾有酒吧FEEL,幾輪落來,各自都揀到心水號碼,小馬哥力推A29X“李+欣”,著水紅色旗袍,身高165+,身材曲線好,皮膚白,側面又同李+欣幾似,哈哈,開工先啦
首先來段貼身熱舞,慢慢互摸除衫,感覺腰細腳長,波波岩好Cup手形,等到除到7788個時,條女用櫻桃小口擔住小DD,深深淺淺開始吹X,間中用條蜊和小手關照蛋蛋,大概56分鐘,就口爆第一次
跟住水床、床上都是東莞ISO流程,床上第二次爆漿。。。過程就不一一細表了,“李+欣”的服務可以給到80分啦,哈哈,做左一次許公子替身,勁!
返落表演廳,小馬哥簽送一份火腿煎雙蛋衣+凍奶茶,一邊歎一邊集合人馬,時間已經差不多八點了,各位老友一邊交流心得一邊等SHOW開始。。。
原來小馬哥親自做主持人,搞氣氛都得得的,玫瑰之約開始,原來選中是要送玫瑰花的,鬥手快,有滴搶女的感覺,哈哈,第一個節目叫“擋不住的風情”,全部A牌端住杯酒跳豔舞,落場互動,同的客磨下磨下,真是o距離接觸啊。。。“李+欣”一出場即刻有34個麻辣佬搶,都幾搞笑,好彩偶系落鍾嘎,我的香港人好似唔是幾岩玩,大家都系斯文人俫嘎,哈哈。。。
中間有個節目好似叫野貓之戀,的女裝扮的似SEX貓女攤在T臺上表演,都幾有貓女FEEL,掂!,其他環節就是正常CATWALL了,跟其他地方差唔多。
最後講下房間,沙記外觀比較舊,桑拿房間都重新執過,偶去四樓房間都幾有特色,多角度玻璃鏡,多種音樂燈光轉換(紅色、藍色、聚射、走珠、、、)都幾岩我,小馬哥話系請香港設計師上來搞嘎,聽講是拍戲的,偶唔記得名,順便介紹下呢間系香港老闆,香港朋友可以放心去。
總結:
1、總體JS有扒有靚女,分450550650,晏晝去多女揀,唔駛搶女
2、最好系搞完再睇SHOW,記住NO下次用
3、小馬哥招呼熱情,幾鬼馬精靈,對長安比較熟,距推薦我的食飯個間鄉下飯店都OK,好似波樓距都幾熟,仲話同偶PK
4 免房費比較吸引

謝謝c兄依過廣告唔錯...有時間會去行下:smile_47:

呢個場又呢adv
悶唔悶d 呀
又無d 新相出呀

多謝廣告, 吾撚該晒:smile_38::smile_38::smile_38:

回覆 1# 的帖子

支持有相包膠

睇落都幾好錦波...等我下次番ca去玩下仙:smile_30:

呢個場近排好火下...個個區都好多adv...
攪到我心思思,就在前一個星期4:00pm
由沙x牌坊行過去睇下....
但見到酒店停車場車都唔多部,心諗...都唔方會旺場,
就即時轉左去意大利sn.....

引用:
原帖由 fei99 於 2008-12-27 11:51 PM 發表 查看引用來源
呢個場近排好火下...個個區都好多adv...
攪到我心思思,就在前一個星期4:00pm
由沙x牌坊行過去睇下....
但見到酒店停車場車都唔多部,心諗...都唔方會旺場,
就即時轉左去意大利sn.....
C HING 真醒囉,意大利SN即係乜SN,位置在那,唔該,C HING?

可否PM個地點+部長電話給我呢? and 條女 number? Thanks!

引用:
原帖由 2O4DISC 於 2008-12-28 12:14 AM 發表 查看引用來源

C HING 真醒囉,意大利SN即係乜SN,位置在那,唔該,C HING?
....意大利水城係咩野名?(金沙______sn)

前往最後回覆