cp k 女議價

收藏  |  訂閱
11  551

cp k 女議價

係化裝舖見到 k 女,過夜大家會還價幾多?雖然公價像800,但條女唔係 k 場唔洗畀錢媽咪賺

有無brother 試過可以低 d價?

公價$800無得還,只有比多無得比小:smile_45:

你真係無改錯名...

WEEK-END / PUBLIC HOLIDAY 前夕唔返工係要扣錢架...

你不如凌晨睇吓邊啲女無發市....同佢講收順啲得唔得...

咪俾人唱你係孤寒嫖客先得....

引用:
原帖由 i_cant_guess 於 2008-12-22 09:45 PM 發表 查看引用來源
係化裝舖見到 k 女,過夜大家會還價幾多?雖然公價像800,但條女唔係 k 場唔洗畀錢媽咪賺

有無brother 試過可以低 d價?
大部份媽咪都係,如果囡囡唔係一早請假而無返工,都計囡囡包夜,一樣要交台費

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-22 10:07 PM 發表 查看引用來源
你真係無改錯名...

WEEK-END / PUBLIC HOLIDAY 前夕唔返工係要扣錢架...

你不如凌晨睇吓邊啲女無發市....同佢講收順啲得唔得...

咪俾人唱你係孤寒嫖客先得....
問下遮問下遮,因為上次條大場 k 囡話唔返工又唔洗請假.. 話返工有錢唔返工呀無錢咁,無特別講到要照收台費。係咪一舊?

回覆 5# 的帖子

CP公價:請假百二:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-22 10:52 PM 發表 查看引用來源
CP公價:請假百二:smile_30:
多謝師兄們提點。
起初以為佢地唔洗返k 場飲酒又唔洗畀台費,可以平 d 。

另外想問,其實258 d囡囡分別要拆幾多畀媽咪?媽咪搵錢好似仲多過囡囡,又唔洗拋個身出黎...

引用:
原帖由 i_cant_guess 於 2008-12-22 11:02 PM 發表

多謝師兄們提點。
起初以為佢地唔洗返k 場飲酒又唔洗畀台費,可以平 d 。

另外想問,其實258 d囡囡分別要拆幾多畀媽咪?媽咪搵錢好似仲多過囡囡,又唔洗拋個身出黎...
齋坐通常拆30-50

出得街就一定係拆120(最少)

MAMI搵錢梗係多過女女啦。。。

D女做一晚先得六舊幾,一個MAMI閒閒地搵兩千蚊一晚

sn 女on 八個鐘到都有600,sn 女好搵過 k 女好多..係辛苦 d...
引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-22 11:29 PM 發表 查看引用來源

齋坐通常拆30-50

出得街就一定係拆120(最少)

MAMI搵錢梗係多過女女啦。。。

D女做一晚先得六舊幾,一個MAMI閒閒地搵兩千蚊一晚

引用:
原帖由 i_cant_guess 於 2008-12-22 11:36 PM 發表
sn 女on 八個鐘到都有600,sn 女好搵過 k 女好多..係辛苦 d...
你問得出呢句,就證明你真係初哥。

SN女係搵錢多過K女(照數計),但係有錢既一定係K女。

我行出街見到身光頸靚養狼狗既個D,全部都係K女。

SN女養狗既少之又少。

前往最後回覆