有冇人o係桑拿做架....

收藏  |  訂閱
13  3.2k

有冇人o係桑拿做架....

我想問吓:

1)香港有名o既桑拿...好似尖東果啲咁....開幾點到幾點...有冇24小時...
2)裡面有咩設施...例如有冇浴池..餐廳..視聽區..床位咁...
3)如果淨係純粹浸浴休息收費幾多...
4)普通服務員人工幾多...底薪+貼士...

唔該晒....

引用:
原帖由 lkk456 於 2008-12-21 09:26 AM 發表 查看引用來源
我想問吓:

1)香港有名o既桑拿...好似尖東果啲咁....開幾點到幾點...有冇24小時...
2)裡面有咩設施...例如有冇浴池..餐廳..視聽區..床位咁...
3)如果淨係純粹浸浴休息收費幾多...
4)普通服務員人工 ...底薪+貼士...

1~如果場裡面有間7-11開24小時絕對冇問題
2~除左有浴池..餐廳..視聽區..床位...通常會有個州際飛彈發射台
3~純粹浸浴休息係唔收錢既~所以露宿者協會在各場均設有辦事處
4~服務員幾錢個月~一般見工先至講明~多數請白痴人士~亦係白痴人士必問既問題

本人係專治無聊白痴問題少年組輔導主任
希望以上答案可以幫到你

個個去桑拿俾錢都有得做架啦,你想做咪去囉,入到去有人招乎又有得做,幾好呀

回覆 2# 的帖子

ching 問題係低B佐 D

回覆 1# 的帖子

咁低能既問題
抵人地wet Q你

去下就知,不要問得太白痴

幾多錢人工...底薪........貼士
關你能事咩

你不是香港人嗎:smile_41: 問得出這問題.香港桑拿一般開門時間係由中午12:00至早上5:00/6:00尖咀大場以有池浸為最得,多數裏面都有提供食物比你醫肚有D新裝修都加裝了小電視在休息區同大陸D大埸一樣 如果你想齊浸浴就收你壹佰已十.如果你想入去做人工都可以但一定有口才禮貎:smile_44:

o個D問題問得真係好好~~~~~

引用:
原帖由 ete 於 2008-12-21 06:15 PM 發表
你不是香港人嗎:smile_41: 問得出這問題.香港桑拿一般開門時間係由中午12:00至早上5:00/6:00尖咀大場以有池浸為最得,多數裏面都有提供食物比你醫肚有D新裝修都加裝了小電視在休息區同大陸D大埸一樣 如果 ...
唔該晒....呢度咁多人都係得你最好人...冇玩我...

其實我都係香港人....不過O係台灣住同O係果邊一間桑拿做服務生...
想知到吓香港桑拿同台灣桑拿有乜分別...
點知俾人玩到飛起...

前往最後回覆