16X台離Q普!!

收藏  |  訂閱
28  6.9k

16X台離Q普!!

16X台都離Q普 , 唔比人講真實報告 ,講事實就ban account ! 最離普系改網友討論内容 ! 16X台食屎喇 ,無人會再出真實報告!請各師兄留意!!

重有呀,16X台自己講條女[旗嬰]就得,我講呀嬸就唔得 :@ 天理何在呀

引用:
原帖由 bigballfans 於 2008-12-18 02:20 PM 發表 查看引用來源
16X台都離Q普 , 唔比人講真實報告 ,講事實就ban account ! 最離普系改網友討論内容 ! 16X台食屎喇 ,無人會再出真實報告!請各師兄留意!!
唔止 6台 wor,4台D report 講真都比人鏟 wor,D酒店女D report 全部都係老作,自己加自己分 wor
:smile_38:

咁都得?!  

That's why we need  third party platform like this!!!!!

I suggest to visit your target girl by yourself, don't believe the report.

[quote]原帖由 bigballfans 於 2008-12-18 02:20 PM 發表 查看引用來源

重有呀,16X台自己講條女[旗嬰]就得,我講呀嬸就唔得 :@ 天理何在呀

引用:
原帖由 bigballfans 於 2008-12-18 02:20 PM 發表 查看引用來源

重有呀,16X台自己講條女[旗嬰]就得,我 ...
師兄好野

6台 forum 主持人係衰交格, 支持你, 師兄好野:smile_38:

141咪一鳩樣。

:smile_39:

商業社會,邊個台一樣,無公道。

引用:
16X台都離Q普 , 唔比人講真實報告 ,講事實就ban account ! 最離普系改網友討論内容   ! 16X台食屎喇 ,無人會再出真實報告!請各師兄留意!!
重有呀,16X台自己講條女[旗嬰]就得,我 ...
算把啦、人地擺到明係靠妓女維生架!

前往最後回覆