cp 行程一問

收藏  |  訂閱
32  991

cp 行程一問

各位師兄,
我黎緊星期日會同2fdcp,我其中一個fd生日,
想去飲下野: (本人多數都係sn,未去過k)
請問各師兄有咩介紹?
我睇到其他post,師兄話紅c好似唔錯,3個人可以點玩?
因為3個人應該唔會要房,咁點先會有女架?係自己媾女定係揀女果d??
如果最尾無女帶走,我諗我哋飲完野之後會去sn,
但如果唔去sn有咩好介紹呀??
同埋飲野價錢大概幾多?
唔好意思,太多野想問,煩請各師兄解答~!~!
唔該晒...!!

引用:
原帖由 darren12 於 2008-12-18 05:29 發表 查看引用來源
各位師兄,
我黎緊星期日會同2個fd去cp,我其中一個fd生日,
想去飲下野: (本人多數都係sn,未去過k)
請問各師兄有咩介紹?
我睇到其他post,師兄話紅c好似唔錯,但3個人可以點玩?
因為3個人應該唔會要房,咁點先會有女 ...
1/ 唔落K 想飲嘢??

2/ 想有女坐?? 又去sauna??

其實你大約想點玩呀??

3個人,最好都係開間細房啦,如果唔係,坐大廳無得唱歌。

同埋禮拜六晚人頭最低消費好似係120蚊一位,你三個人,同一間細房(488)唔爭得好遠。

張單幾錢睇你飲幾多既姐,就住黎既話,每人兩三百都得。

不如揀單D:今個禮拜你地係咪黎。

係既我帶路:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-18 08:37 AM 發表 查看引用來源
不如揀單D:今個禮拜你地係咪黎。

係既我帶路:smile_34: :smile_34:
師兄,
我今個禮拜日黎呀~
但我唔知個玩法,因為我見到好似話坐大聽都有女媾下....
同埋揀女果d一定要過夜??
唔該晒.!!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-18 07:26 AM 發表 查看引用來源

其實你大約想點玩呀??
師兄,
去k無所喂~
但唔知個玩法.....
因為想飲野果陣,有女一齊玩下~
如果ok之帶走....

唔該晒~~

你放心,坐廳坐房都有女揀。

紅C行2-5-8,齋坐200。陪到你離開紅C為止。

星期日晚做冬,陪唔到你地。

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-18 07:26 AM 發表 查看引用來源

其實你大約想點玩呀??
尋日個fd鳩痕痕收工突然打o黎叫我上cp紅c sn玩,成7:30pm佢先收工,咪搞!最後去在沙咀村唱仁k,囡囡不過不失無乜服務,
不過有好多ching玩到好夜………

120蚊坐紅c大廰,無 k 唱,其實坐係到隨左睇女,係咪 = 落吧飲酒咁?同埋想問坐大廳洗唔洗預先book?

引用:
原帖由 i_cant_guess 於 2008-12-18 23:30 發表 查看引用來源
120蚊坐紅c大廰,無 k 唱,其實坐係到隨左睇女,係咪 = 落吧飲酒咁?同埋想問坐大廳洗唔洗預先book?
如果無嗌女坐廳半打drink 都係兩舊有找...

除咗睇女仲可以捉埋來坐枱嘛....

女果平安夜, 聖証節 book 定先穩陣

前往最後回覆