男仔自慰會甩頭髮?

收藏  |  訂閱
14  4.5k

男仔自慰會甩頭髮?

自問細過頭髮都好濃密
但自從識打飛機之後好似愈泥愈小..
想問下如果唔打d頭髮會唔會變番之前咁濃密??:smile_13:

做得太密, 致腎虧, 可能會影響到..... :smile_38:
note: 一個人每天約甩 25 條頭髮 .... :smile_42:

引用:
原帖由 toylet 於 2008-12-17 08:45 PM 發表 查看引用來源
做得太密, 致腎虧, 可能會影響到..... :smile_38:
note: 一個人每天約甩 25 條頭髮 .... :smile_42:
唔係100咩?:smile_22:

引用:
原帖由 toylet 於 2008-12-17 08:45 PM 發表 查看引用來源
好似係100喎...

日日洗頭都唔只甩25啦.....

斷估計你唔會甩到地中海呱=.=?

引用:
原帖由 evenohyeah 於 2008-12-17 11:40 PM 發表 查看引用來源
斷估計你唔會甩到地中海呱=.=?
咁又冇~
只係頭頂冇之前咁密:smile_39:

引用:
原帖由 為何 於 2008-12-17 08:39 PM 發表 查看引用來源
自問細過頭髮都好濃密
但自從識打飛機之後好似愈泥愈小..
想問下如果唔打d頭髮會唔會變番之前咁濃密??:smile_13:
:smile_13: 只要唔過量 我覺得冇影響囉!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 吹氣瑪莉 於 2008-12-17 23:17 發表
好似係100喎...

日日洗頭都唔只甩25啦.....
十多年前的資料....
upgrade 了???
BUT 我真的無甩 100 條喎!!!! 好似十條都無.....  
大家老過我??? 還是基因退步了???  

唔好打甘密呀

前往最後回覆