43 12345
上一頁下一頁
發新話題

hoi 悅wah 庭 不快之旅 - 遇上格手鬥士

收藏  |  訂閱
42  3.3k

hoi 悅wah 庭 不快之旅 - 遇上格手鬥士

好耐無去呢間場, 諗住返去睇睇咩環境啦...
依然係果個價位, 裝修都係咁上下...

(下編輯中)

經理介紹號碼@@@, ok, 一試無妨
mm 個樣一般...仲要成面陰瘡, 波係幾大...不過形狀好似怪怪地...唔知係咪打假波
算啦..反正介紹到..廢事彈鐘 (之前我都分享過話呢度d經理會黑面)

mm都幾串咀咁....成程無乜對話...
part 1 無料到, 唯有期望part 2

part 2...無rpp...條女話唔做...唔係咁串卦!?  都算啦...睇下你d功夫得唔得

功夫係就係得,,,不過係格手功夫了得囉..好似玩緊sf其中一代有得blocking咁(有打街機既人自然明白, 呢度係夜遊, 唔係打機, 唔詳談).....波大都唔俾人渣下....要咁大對野來做乜野?:smile_22:
仲要起機好鬼求其...感受到係唔用心既劣作(好難解釋有幾差...總之就差啦)....唔想做咪唔好出來做....咁既服務態度點得架...

出去同經理講番個mm既服務...都係無用...
埋單谷鬼氣咁俾錢走人

事後睇到生日果報, 原來條女拍左廣告...唔怪得咁臭串啦...所以報紙既野千祈唔好盡信

最後奉勸各位ching..少d去呢間場...去都唔搵呢條女...
原因
1) 想起個好機 <-- 無
2) 想渣個好波 <-- 無

我以為你同人比武添

:smile_04: :smile_08: :smile_08: :smile_08:

引用:
原帖由 nationalflag 於 2008-12-15 17:26 發表 查看引用來源

:smile_04: :smile_08: :smile_08: :smile_08:
俾阿青蛙哥哥我睇做乜鬼??

重以為 ching , 睇完葉問之後同人玩 fing 春 格手 tim .
橋來波上去 . 馬來閪內攻 .

唔好意思..我未寫完按錯左"發表"

條女肯定學過詠春

引用:
原帖由 nationalflag 於 2008-12-15 05:26 PM 發表 查看引用來源

我都以𤔡係波C密碼    謝謝格手包膠 THX

都唔知你講邊條女,全部ban曬?

引用:
原帖由 FatBoyChan167 於 2008-12-15 05:53 PM 發表 查看引用來源
條女肯定學過詠春
唉...真情勁過bruce呀...差d俾佢打出房(講笑)

honestly speaking...佢格你手...你夾硬渣落去都意義...

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆