羅湖交通樓專車接送d邪場大家又去過未呀 ?邊間最正?

收藏  |  訂閱
9  526

羅湖交通樓專車接送d邪場大家又去過未呀 ?邊間最正?

大家去過未呀

邊間正d

d女要young又靚既..

有冇波推架 ?

有冇人知呀 ????

表!果d係正骨,最多起機,呃遊客……

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-14 12:57 PM 發表 查看引用來源
表!果d係正骨,最多起機,呃遊客……
但係點解我聽到有個女人話有空中fly人玩既

空中fly人 係點玩架

....羅湖邊有空飛架:smile_39:
你上網打空飛搜尋下,我記得有舊post圖文並茂
點玩....囡囡會教你,等佢身教:smile_40:

引用:
原帖由 笨豬跳 於 2008-12-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
好 !!!!!!!!! 咁邊度有

引用:
原帖由 笨豬跳 於 2008-12-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
依家已經好少地方有,cp無啦!可能黃江、大朗等仲有少量怪獸肯玩………:smile_45:

引用:
喺某個網見到有個ching咁講:

起初未試之前我仲以為我會有危險,但其實可以講系差不多系無,唯一擔心就系系第一式,如果囡囡太緊張用力過度就大很獲。空中飛人其實系用一條布條穿過天花嘅兩條扶手,做成一 條鞦韆布。空中飛人有四式,第一式囡囡利用布條倒吊,我訓系床上面,佢幫我吹X,第二式囡囡打鞦韆,我就系佢前面保護佢,第三式囡囡扒系鞦韆布上,我系佢後面保護佢,最後第四式大家都企系床上面,但囡囡就將其中一隻腳用布條吊高,我當然又要保護佢啦。

係咪真係咁呀 ?  保護? 即係咩意思 ?

師兄有邊間去過??????????/

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-14 05:41 PM 發表 查看引用來源

喺某個網見到有個ching咁講:

起初未試之前我仲以為我會有危險,但其實可以講系差不多系無,唯一擔心就系系第一式,如果囡囡太緊張用力過度就大很獲。空中飛人其實系用一條布條穿過天花嘅兩條扶手, ...

但唔方便講,
想要可以pm 我

前往最後回覆