50 12345
上一頁下一頁
發新話題

--向西村 點去???????????---

收藏  |  訂閱
49  2.4k

--向西村 點去???????????---

就算唔幫襯都想睇下d質素係咪咁多位ching所講咁高..

係咪近住皇室假期 ?

羅湖關一出沿香格里拉酒店方向行15分鐘,唔識路打的$15,果度有間東方夏威夷,
講過好多次啦!:smile_45:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-12 11:45 PM 發表 查看引用來源
羅湖關一出沿香格里拉酒店方向行15分鐘,唔識路打的$15,果度有間東方夏威夷,
講過好多次啦!:smile_45:
咁係咪就咁行一個圈睇下女  雞頭或者囡囡 主動開口 只要我唔出聲行過...d公安都唔會charge呀 ?

嗰度有間東方夏威夷 ?? 咁東方係正定邪 ?

咁喺東方喺向西村入邊架 ?

點解叫村既 ?  真係好似香港d新界村屋咁  有個閘口..包住入邊有幾條路 有d別墅咁呀 ? 好想去呀 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-12 11:53 PM 發表 查看引用來源
嗰度有間東方夏威夷 ?? 咁東方係正定邪 ?

咁喺東方喺向西村入邊架 ?

點解叫村既 ?  真係好似香港d新界村屋咁  有個閘口..包住入邊有幾條路 有d別墅咁呀 ? 好想去呀 !
想去就去囉!驚乜o者,咁近香港要返來話都無咁易!仲近過入元朗!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

咁係咪就咁行一個圈睇下女  雞頭或者囡囡 主動開口 只要我唔出聲行過...d公安都唔會charge呀 ?
如果你真係新手!我建議你先去唱仁k會較安全!:smile_34:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-12 23:58 發表 查看引用來源

如果你真係新手!我建議你先去唱仁k會較安全!:smile_34:
得你一個入來仲以為 set 咗閱讀權限80 添

一個月幾十個呢個問題
昨晚我係向西巷子行,就見到一隊ko入巷捉人啦
師兄小心d
揾日一齊去見識下

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

囡囡多時,你未行到一轉已經比囡囡拉左上樓啦

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-13 12:03 AM 發表 查看引用來源

得你一個入來仲以為 set 咗閱讀權限80 添
就算set 咗80都難你唔到啦:smile_46:

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆