廣州一問

收藏  |  訂閱
15  729

廣州一問

小弟,星期五去廣州。因為公事…會入住遠洋賓館。
有冇c 兄去過?及有冇野玩?d 女得唔得?同幾錢? 會唔會好貴?

遠洋。。。。。。。。。。

夜晚上頂樓酒吧飲杯野啦:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-8 10:53 AM 發表 查看引用來源

夜晚上頂樓酒吧飲杯野啦:smile_44: :smile_44:
有冇价錢比比我睇?or 係foc??
同埋佢好似有sn…係咪?知唔知幾錢?thx~

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-8 10:53 AM 發表 查看引用來源

我查左…頂樓係食自助山架喎…唔係咩?

引用:
原帖由 可樂可樂 於 2008-12-9 12:48 PM 發表
我查左…頂樓係食自助山架喎…唔係咩?
最近遠洋裝修過,我都有幾個月無上過去。

佢以前個酒BAR有好多遊雞係度打躉。

再唔係既,夜晚打廿蚊的士去建設6馬路(花園酒店後面),一樣好多。

你英文掂唔掂:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-9 01:19 PM 發表 查看引用來源

最近遠洋裝修過,我都有幾個月無上過去。

佢以前個酒BAR有好多遊雞係度打躉。

再唔係既,夜晚打廿蚊的士去建設6馬路(花園酒店後面),一樣好多。

你英文掂唔掂:smile_44: :smile_44:
英文都ok 架。
但你都未講個重點…幾錢…hahaha! 我好關注…唔想做水魚。
同埋…佢sn 有冇得開大等?幾錢?知嗎?謝謝c 兄

引用:
原帖由 可樂可樂 於 2008-12-9 02:59 PM 發表

英文都ok 架。
但你都未講個重點…幾錢…hahaha! 我好關注…唔想做水魚。
同埋…佢sn 有冇得開大等?幾錢?知嗎?謝謝c 兄
個重點就係,如果你英文好得(同NATIVE一樣),有機會FOC。

如果要俾錢,油雞飯一碗300,一碟600。

係廣州我地係唔去SN既,我地寧願搭車落東莞。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-9 05:02 PM 發表 查看引用來源

個重點就係,如果你英文好得(同NATIVE一樣),有機會FOC。

如果要俾錢,油雞飯一碗300,一碟600。

係廣州我地係唔去SN既,我地寧願搭車落東莞。
\
太好…多謝你的資料。
我會首先去睇睇酒店中有冇吧先。

回覆 1# 的帖子

小心呀   遠洋賓舘  夜晚有人在  都有賊入房   偷咗都未知

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-12-9 05:18 PM 發表 查看引用來源
  小心呀   遠洋賓舘  夜晚有人在  都有賊入房   偷咗都未知
下…公司訂左呢間喎。我無法…

前往最後回覆