請問baby k既收費係幾多呢

收藏  |  訂閱
12  908

請問baby k既收費係幾多呢

同埋叫黑牌果d係幾錢嫁??唔該高手們!!

你都無寫去邊度k 同埋係邊度叫黑牌:smile_45: \點樣答你:smile_13:

引用:
原帖由 饅頭@2號# 於 2008-11-30 08:27 AM 發表 查看引用來源
你都無寫去邊度k 同埋係邊度叫黑牌:smile_45: \點樣答你:smile_13:
sorry!baby k呢!!係rehcy果頭嫁呢!
收費係幾多呢 ??

我都想知~同埋有咩玩嫁

樓主....問野就去發問區啦!!:smile_45: :smile_45: 仲有RICHY都串錯.....:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 fungkuikui 於 2008-11-30 01:48 PM 發表 查看引用來源
樓主....問野就去發問區啦!!:smile_45: :smile_45: 仲有RICHY都串錯.....:smile_39: :smile_39:  
新手唔知阿馬,,你唔答就唔好係到串!番到企訓啦!:smile_44:

引用:
原帖由 xY3Yx 於 2008-11-30 08:32 AM 發表 查看引用來源

sorry!baby k呢!!係rehcy果頭嫁呢!
收費係幾多呢 ??
:smile_35:  深圳【Baby K】私房唱嘅參考資料:

:smile_38:  好似重有VIP咭申請...但唔知有無記錯

引用:
原帖由 分身~茶 於 2008-12-2 01:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_38:  好似重有VIP咭申請...但唔知有無記錯
真係唔該晒

引用:
原帖由 DIUnaME 於 2008-12-2 11:40 AM 發表

:smile_35:  深圳【Baby K】私房唱?參考資料:

http://i333.photobucket.com/albums/m365/goodlife_2008hk/sz_ktv_babyk_01.jpg?t=1227776279
係O米每小時計?點先可以有折後價?有冇mm坐?thanks~~~

前往最後回覆